Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΗΔΟΝΗΣ: ΔΡΙΜΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗ-ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗ ...


Επίθεση από το βήμα της Βουλής εξαπέλυσε προς τους Οδυσσέα Βουδούρη και Θεόδωρο Παραστατίδη, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Χρήστος Αηδόνης , με αφορμή δήλωσή τους με την οποία άφηναν υπόνοιες για χρηματισμό ανεξάρτητων βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Κατεβαίνοντας από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, απευθύνθηκε προς το προεδρείο και είπε αναφερόμενους στους δύο ανεξάρτητους βουλευτές «και κάτι ακόμα που ξέχασα να πω. Αυτοί οι τύποι να αποφύγουν να κυκλοφορούν αυτό το διάστημα γιατί είμαι από χωριό και δεν έχουμε καλή φήμη».!!!

 Νωρίτερα, κατά την ομιλία του, ο κ. Αηδόνης καταφέρθηκε με σκληρές εκφράσεις εναντίον των δύο βουλευτών: «Περίμενα την συγγνώμη τους από το βήμα της Ολομέλειας. Τα σκουλήκια. Δεν είναι μόνο πολιτικά σκουλήκια αλλά και τυφλοπόντικες που σήμερα κρύβονται» είπε.
Αναφερόμενος δε, σε σενάρια συνεργασίας των δυο βουλευτών με τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε «γνώριζα πως η Αριστερά είναι ταυτισμένη με την ηθική. Σήμερα τη λυπάμαι . Κατάπτωση είναι το χαρακτηριστικό της πολιτικής τους»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com