Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

MIA ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΙΣ "ΡΙΖΕΣ" ΤΟΥ ΠΑΝ. ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ...




ΓΡΑΦΕΙ Ο Δρ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΔΡΟΥΓΟΣ

ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΙ.
ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ
ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΠΛΗΓΕΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΛΑΤΗ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΜΑΡΟΔΕΞΙΑ....

1)ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ. ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΕΡΝΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.
2)ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝΕ ΑΠΟ ΧΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5%.
3)ΕΠΕΣΕ Η ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΣΤΟΝ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ....ΑΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ....ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΛΟΣ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΝΗΡΟΣ...
4)ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΚΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΥΡΙΖΑ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΤΟΜΩΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...
5)ΠΛΑΣΑΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΧΡΗΜΑ....
ΑΡΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ Ή ΚΑΝΑΛΙΑ....ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΟΥ.

6)ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΦΑΝΕΡΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΦΕ....ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ....ΟΙ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ....4 ΙΣΟΓΕΙΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ ΣΕ ΙΣΑΡΙΘΜΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.
7)ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΘΗ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ...
8)ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΝΔ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ 135-139 ΕΔΡΕΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ. ΑΡΑ...
9)ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΧΩΡΑΝΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΖΩΗΣ-ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ-ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ-ΝΤΑΒΡΗΣ-ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛΛ ΚΑΙ ΣΕΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΚΟΙ -ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΙΚΟΙ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ-ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟ ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ...ΕΝΩ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΣ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...
10)ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΩ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ....ΠΑΝΤΩΣ Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥΣ 180, ΑΡΑ ΤΡΕΧΕΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ....
ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ. Ή ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΑΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΣΕΕ Ή ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ. ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ. ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ....ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΟΒΟΥΝΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ....ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 3 ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΤ....ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ.

Την πρόθεσή του να ιδρύσει πολιτικό κόμμα ανακοίνωσε στην εκπομπή Live U στο Star, ο πρώην Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος.
«Εγώ και αρκετοί άλλοι ετοιμάζουμε ένα νέο κόμμα. Υπάρχει μία τάση στον ευρύτερο χώρο μας, που είναι ο κεντροδεξιός και δεξιός χώρος, η οποία τάση λέει ότι υπάρχει κάποιο κενό ανάμεσα στη ΝΔ, η οποία έχει πλέον πιο κεντρώα πολιτική και στα άλλα κόμματα της δεξιάς. Το κενό αυτό θα μπορούσε να καλυφθεί από ένα αμιγώς δεξιό κόμμα. Γίνονται λοιπόν αρκετές συζητήσεις, ανιχνευτικές και άλλες πιο προχωρημένες για την πιθανότητα δημιουργίας ενός τέτοιου δεξιού κόμματος, το οποίο θα έχει χαρακτηριστικά, που σχετίζονται με την παράδοσή μας, με την ορθοδοξία φυσικά και με τον χώρο των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων γενικότερα. Τέτοιες συζητήσεις γίνονται και είναι πολύ προχωρημένες», αποκάλυψε ο κ. Μπαλτάκος στο star, συμφερόντων της οικογένειας Βαρδινογιάννη η οποία κατά τις πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ “βλέπει με καλό μάτι την όλη προσπάθεια γι αυτό και την προβάλλει στα Μέσα Ενημέρωσης που εκπροσωπεί και στα οποία έχει οικονομικά συμφέροντα.
Γιατί η οικογένεια Βαρδινογιάννη “στηρίζει” την Δεξιά “Ελιά” του Μπαλτάκου
Όπως τόνισε μάλιστα, αν υπάρξει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, οι άνθρωποι που δουλεύουν για το νέο αυτό κόμμα, βρίσκονται σε ετοιμότητα, ώστε να συμμετάσχουν στη διαδικασία και να διεκδικήσουν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών.
«Υπάρχει μια ετοιμότητα και ο χρόνος μέχρι να γίνουν εκλογές είναι υπεραρκετός. Το θέμα είναι αν υπάρχει σκοπιμότητα. Εκείνο που θέλουμε να κάνουμε όλοι εκείνοι που συζητάμε γι’ αυτό το ζήτημα δεν είναι να κάνουμε κακό στην παράταξή μας, ούτε να κάνουμε κακό στη χώρα. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι καλό και συνεπώς μας απασχολεί η σκοπιμότητα δημιουργίας μιας τέτοιας κίνησης», διευκρίνισε ο κ. Μπαλτάκος.
Όσο για το όνομα του κόμματος που σκέφτονται να δημιουργήσουν; Ο πρώην Γενικός Γραμματέας απάντησε:
«Η σκέψη είναι να το πούμε Ρίζες. Εμείς είμαστε κοντά στην παράδοση, πιστεύουμε στην παράδοση και στην ορθόδοξη παράδοση του ελληνικού λαού και γι’ αυτό νομίζουμε ότι η λέξη Ρίζες είναι η πιο εκφραστική».
Ο κ. Μπαλτάκος κατονόμασε μάλιστα τον κ. Ζώη και τον κ. Καπερνάρο, ανάμεσα στους ανθρώπους που συμφωνούν με την δημιουργία της κίνησης αυτής, ενώ αναφέρθηκε και στις σημερινές σχέσεις του με τον πρωθυπουργό λέγοντας:
«Ξέρω τι κάνει, ξέρει τι κάνω και θα πω ένα ποίημα του Ρίτσου: “καταλαβαινόμαστε τώρα, δεν χρειάζονται περισσότερα”. Αυτό θα πει ότι δεν χρειάζεται να επικοινωνείς με κάποιον, με τον οποίο γνωρίζεσαι καλά. Οι λέξεις και οι φράσεις είναι γι’ αυτούς που δεν γνωρίζονται».
Πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ αναφέρουν ότι στο υπό ανακήρυξη κόμμα το οποίο στοχεύει στις ψήφους της “Χρυσής Αυγής”΄η οποία όχι μόνον δεν χάνει αλλά κερδίζει σε πόντους και διευρύνει την εκλογική της βάση, θα συμμετέχουν ο στρατηγός εν αποστρατεία Φράγκος Φραγκούλης αλλά και ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ που υπάρχει ενδεχόμενο να το υποστηρίξει. Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι εαν ηγείτο του κόμματος ο Σεραφείμ , τότε “κάποιοι θα έτριβαν τα μάτια τους”. Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μητροπολίτης Σεραφείμ πριν από λίγο καιρό είχε καταφερθεί με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά της Χ.Α χαρακτηρίζοντας τους “παγανιστές”. Όλα τελικά έχουν μια εξήγηση, σημειώνουν όσοι γνωρίζουν τις κομματικές υπό έξαρση διεργασίες. Πάντως δεν είναι λίγοι όσοι θεωρούν ότι οι ενέργειες Μπαλτάκου βρίσκονται σε πλήρη συννενόηση με τον Σαμαρά και ότι ο πρώην γ.γ της κυβέρνησης λειτουργεί ως πολιτικός “λαγός” του και ως “πολιορκητικός Κριός” στις χαμένες ψήφους δεξιών ψηφοφόρων που πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και σε άλλους δεξιούς και ακροδεξιούς σχηματισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com