Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Οι "Ρίζες" του Μπαλτάκου "ξεριζώνουν" το "κόμμα στρατιωτικών" ...


Οι “Ρίζες” το νέο κόμμα που θα κινηθεί πολιτικά στα “δεξιά” της ΝΔ, υπό την καθοδήγηση του πρώην ΓΓ της κυβέρνησης Σαμαρά, Τάκη Μπαλτάκου, “απειλεί” με “ξερίζωμα” του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας. Του κόμματος των στρατιωτικών όπως έγινε γνωστό στην αρχή της σύντομης ζωής του.

Μετά από αποτυχημένες εκλογικές προσπάθειες σε εθνικές εκλογές και ευρωεκλογές και αφού είχαν παραιτηθεί δυο πρόεδροι, ο ΣΕΕ είχε επικεφαλής τον Χρήστο Χρηστίδη. Ο οποίος είχε δημιουργήσει την ένωση αποστράτων ΑΚΙΣ.

Οι πληροφορίες λένε ότι η ηγετική ομάδα του ΣΕΕ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το επιτελείο Μπαλτάκου, ώστε να υπάρξει κάτι παραπάνω από κομματική συνεργασία. Πιθανότατα ο ΣΕΕ θα “απορροφηθεί” από τις ρίζες. Βέβαια για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να υπάρξει έγκριση από το πολιτικό συμβούλιο του ΣΕΕ. Ακόμη κι αν αυτό δεν συμβεί πάντως θεωρείται σίγουρο ότι ο πρόεδρός του Χ.Χρηστίδης αλλά και τα περισσότερα κορυφαία στελέχη που είναι της επιρροής του θα αποχωρήσουν με προορισμό της “Ρίζες”.

Το κομματικό εγχείρημα Μπαλτάκου ήταν γνωστό ότι θα στηριζόταν σε σημαντικό βαθμό στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και της Εκκλησίας. Από τις ΕΔ δεν έχει παρει όσα θα ήθελε. Και εννοούμε να προσελκύσει κάποιον από τους Αρχηγούς Γενικών Επιτελείων. 

Φ.Φράγκος,Κ.Ζιαζιάς,Δ.Γράψας,Κ.Χρηστίδης είπαν OXI.











onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com