Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Μήνυμα Νταβούτογλου για την επίσημη ανάληψη της προεδρίας της G20 από την Τουρκία ...


«Η Τουρκία θα στηρίξει τις επενδύσεις οι οποίες είναι η κινητήρια δύναμη της μεγέθυνσης» αυτά είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός , Αχμέτ Νταβούτογλου, στο μήνυμα που εξέδωσε με αφορμή την επίσημη ανάληψη της προεδρίας της G20 από την Τουρκία.
Ο Τούρκος πρωθυπουργός σημείωσε ότι ο στόχος τους είναι να αναπτύξουν περεταίρω τις συνεχιζόμενες εργασίες της G20.
Αφού σημείωσε ότι το 2015 θα είναι η χρονιά που θα κινητοποιηθούν, ο Νταβούτογλου δήλωσε: «με απτές και θαρραλέες επενδυτικές στρατηγικές θα πραγματοποιήσουμε εργασίες προκειμένου να καλύψουμε τα επενδυτικά ελλείμματα των χωρών μελών».
Το μήνυμα του Αχμέτ Νταβούτογλου αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του G20.
Στο μήνυμα του ο Τούρκος πρωθυπουργός επισήμανε ότι η λύση των δυσκολιών εξαρτάται από τις παγκόσμιες δραστηριότητες και η ανάδειξη του G20 στα τελευταία χρόνια είναι μια ανοιχτή απόδειξη αυτής της αντίληψης.
Ο Νταβούτογλου σημείωσε ακόμη ότι οι σημαντικότερες οικονομίες του κόσμου, μετά από την μεγάλη ύφεση στα χρόνια 2008 με 2009 ανέπτυξαν μια πιο ολοκληρωτική, αρμονική και αποτελεσματική προσέγγιση.
Αφού τόνισε ότι τα μέλη της G20 σχεδιάζουν περιεκτικά πολιτικά πλαίσια σε πολλούς τομείς και προβάλλουν σημαντικές εγγυήσεις προκειμένου να εξασφαλίσουν τη δυναμική, αειφόρα και ισορροπημένη ανάπτυξη, ο Τούρκος πρωθυπουργός δήλωσε: «Τώρα είναι καιρός να κινητοποιηθούμε».































http://www.makeleio.gr/?p=221929

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com