Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ: 50% "επαναστάτης" ο Παύλος Βογιατζής ! ! !


Με αφορμή τα δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό περί αύξησης ΦΠΑ στα νησιά, ο Βουλευτής, Παύλος Βογιατζής, δήλωσε σήμερα τα εξής:

«Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν τίθεται κανένα θέμα περί αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά. Ωστόσο, από τη δική μου πλευρά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω και να δηλώσω κατηγορηματικά πως εάν όντως προκύψει τέτοιο ζήτημα, εγώ δεν πρόκειται να ψηφίσω καμία τέτοια ρύθμιση. Οι λόγοι είναι αυτονόητοι, εφόσον κάτι τέτοιο θα σήμαινε αυτομάτως και την άμεση οικονομική κατάρρευση των νησιών μας. Οι οικονομίες μας στηρίζονται στον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα, ενώ έχουμε καθημερινά να αντιμετωπίσουμε πέρα από τις ιδιαιτερότητες του νησιωτικού χώρου εν γένει, επιπλέον προβλήματα και ελλείψεις στις μεταφορές, τα έργα υποδομών, τις παροχές στην υγεία και την παιδεία. Με την αύξηση του ΦΠΑ συνεπώς καταργείται τόσο το αντισταθμιστικό μέτρο ως προς το αυξημένο κόστος μεταφοράς των αγαθών, όσο και η ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, ιδιαίτερα στα νησιά εκείνα, όπως αυτά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, που συνορεύουν με την Τουρκία. Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι παύει να ισχύει ο στόχος της ουσιαστικής κοινωνικής και οικονομικής συνοχής των νησιών μας με την υπόλοιπη χώρα, αλλά και οι κεντρικοί άξονες προάσπισης της στρατηγικής για μία ενιαία νησιωτική πολιτική σε ολόκληρη την Ε.Ε. Ας μην ξεχνάμε ότι η ενιαία αυτή νησιωτική πολιτική υπήρξε από τους βασικούς στόχους της ευρωπαϊκής πολιτικής στρατηγικής των τελευταίων χρόνων».

Δηλαδή ο κ. Βογιατζής θα ψηφίσει το διπλασιασμό του ΦΠΑ στα ξενοδοχεία που θα καταστρέψει και τον τουρισμό της Λέσβου! Αυτό καταλάβαμε  από τη δήλωσή του αφού δεν λέει λέξη για αυτό το θέμα!!!
 Επίσης ο κ. Βογιατζής όπως όλοι ξέρουμε  έχει ψηφίσει όλα τα "μνημόνια".
Το να κάνεις "επαναστατικές" δηλώσεις μάλλον δημιουργεί αντίθετα αποτελέσματα στους σκεπτόμενους ψηφοφόρους. 
Επειδή όμως έχουμε καλές προθέσεις ας τον χαρακτηρίσουμε 50% επανάστατη ...αφού υπάρχει και κάτι που δεν ψηφίζει!...

























http://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/politiki/50-epanastatis-o-paylos-vogiatzis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com