Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕΩΤΕΡΑ--ΕΚΤΑΚΤΟ: Εγκατάλειψη διθέσιου μαχητικού F-16 νοτίως της Κρήτης ...




Εγκατάλειψη διθέσιου μαχητικού F-16 νότια της Κρήτης στη νήσο Γαύδο συνέβη πριν από λίγο. Άγνωστοι οι λόγοι.
Θα σας ενημερώσουμε για το περιστατικό.

Διθέσιο μαχητικό F-16 Block 52+ κατέπεσε στις 13:45, 22 μίλια νότια της Γαύδου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πτώση του οφείλεται σε μηχανική βλάβη. Οι δύο χειριστές εγκατέλειψαν με επιτυχία.
Το F-16 είχε απογειωθεί λιγα λεπτά πριν από την 115 ΠΜ της Κρήτης και άνηκε στην 343 Μοίρα. Συμμετείχε σε εκπαιδευτική αποστολή. Είχε απογειωθεί τριάδα μαχητικών προς εκπαιδευτική αποστολή, από τα οποία το συγκεκριμένο παρουσίασε την μηχανική βλάβη
Σε εξέλιξη επιχείρηση για την ανάσυρση των δύο χειριστών οι οποίοι βρίσκονται στην σσίβια λέμβο τους. Έχουν απογειωθεί τρία ελικόπτερα τα οποία σπεύδουν προς διασωσή τους.
 




























defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com