Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

“Τιμαριθμική αναπροσαρμογή” αποκαλούν τα νέα τσουχτερά διόδια σους αυτοκινητόδρομους Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα & Λεύκτρο-Σπάρτη – Δείτε τις νέες τιμές!!!




Με ανακοίνωση της η εταιρεία Μορέας ανακοίνωσε ότι πως με βάση τη σύμβαση παραχώρησης του έργου έρχονται τιμαριθμικές αναπροσαρμογές στα διόδια για όσους θέλουν να ταξιδέψουν προς την Πελοπόννησο. Οι αλλαγές στις τιμές αφορούν τους αυτοκινητόδρομους Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα και  Λεύκτρο-Σπάρτη.
moreas-1
Οι χρεώσεις στους σταθμούς των διοδίων του αυτοκινητόδρομου αναπροσαρμόζονται για το έτος 2015 και θα τεθούν σε ισχύ από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 31 Δεκεμβρίου προς Πέμπτη 1 Ιανουαριου. Από την προαναφερθείσα τιμαριθμική αναπροσαρμογή προκύπτουν μειώσεις τιμών σε ορισμένους σταθμούς διοδίων και σε ορισμένες κατηγορίες οχημάτων, οι οποίες απεικονίζονται με κόκκινο χρώμα στους παρακάτω πίνακες. Οι υπόλοιπες τιμές (με μαύρο χρώμα) δεν επηρεάζονται και παραμένουν ίδιες με αυτές του 2014.
moreas-2
Ο νέος τιμοκατάλογος περιλαμβάνει ΦΠΑ 23% και θα ισχύει για όλους τους μετακινούμενους, συμπεριλαμβανομένων των κατόχων ηλεκτρονικών πομποδεκτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com