Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

ΦΩΤΟ-Επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι ...


Γκαζάκια και μπιτόνι με βενζίνη ήταν το “Χριστουγεννιάτικο δώρο” ομάδας αγνώστων στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο Μαρούσι. Οι δράστες πήγαν τα ξημερώματα στην οδό Γράμμου και τοποθέτησαν ένα γκαζάκι, ένα μπιτόνι βενζίνη και με ένα κερί έβαλαν φωτιά, ενώ αποχωρώντας έγραψαν υβριστικά συνθήματα στους τοίχους των γραφείων.
Για το περιστατικό έκανε δηλώσεις ο ευρωβουλευτής του κόμματος Γεώργιος Επιτήδειος, ο οποίος έκανε λόγο για παντελή έλλειψη προστασίας της αστυνομίας. Επισήμανε πως δίπλα στα γραφεια της Χ.Α. υπάρχει βενζινάδικο και εάν μεταδίδοταν εκεί η φωτιά υπήρχε κίνδυνος να τιναχθεί το τετράγωνο στον αέρα. Ενώ έκλεισε τονίζοντας: Εάν νομίζουν ότι θα μας κάμψουν, θα χρειαστούν πολλές τέτοιες προσπάθειες”.

                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com