Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Bankingnews: Πολιτική απάτη τα σενάρια ότι η Χρυσή Αυγή θα ψηφίσει ΠτΔ ...


Σας παραθέτουμε ένα άρθρο της ιστοσελίδας bankingnews.gr 
Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι τις τελευταίες ώρες ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ, αλλά και μέσα ενημέρωσης, διακινούν σκόπιμα και παραπλανητικά σενάρια ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής…. και καλά στο παρασκήνιο συζητούν να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Τα σενάρια αυτά διακινούνται από συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας και έχουν σκοπό να μεταπείσουν…. τους ΑΝΕΛ και την ΔΗΜΑΡ.
Πρόκειται για κατασκευασμένη προβοκάτσια, μυθομανίες και ψεύδη που διακινούν ορισμένοι με αλλότρια στρατηγική.
Η Χρυσή Αυγή, ουδέποτε διαπραγματεύτηκε οτιδήποτε με την κυβέρνηση Σαμαρά και ουδέποτε έκανε παρασκηνιακή διαπραγμάτευση για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας με ανταλλάγματα.
Φθάσαμε μάλιστα στο σημείο ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ σκόπιμα και δόλια να παραπλανούν την κοινή γνώμη αναφέροντας ότι αν η Χρυσή Αυγή ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας αυτοί θα ψηφίσουν παρών.
Θέλουν να πουν στην κοινωνία δηλαδή...ότι είναι τόσο δημοκράτες... Πρωτίστως ποτέ η Χρυσή Αυγή δεν θα ψήφιζε πρόεδρο της Δημοκρατίας αυτό είναι απόλυτο. Κατά δεύτερο λόγο, είναι προκλητικό, ο Σαμαράς να αγωνιά για τις 12 ψήφους και οι βουλευτές της ΝΔ να το παίζουν δήθεν επαναστάτες, δημοκράτες.
Ούτως ή άλλως ο στόχος της σκόπιμης παραπληροφόρησης είναι ο εξής. Αν διαρρέουν ότι η Χρυσή Αυγή και καλά μπορεί να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας… μπορεί να επηρεαστούν οι δημοκράτες βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και των ΑΝΕΛ να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή οι Ανεξάρτητοι Βουλευτές...
Πρόκειται για παραπλανητικό σχέδιο για πολιτική απάτη που δεν έχει στόχο την Χρυσή Αυγή, γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσει η Χρυσή Αυγή αλλά να μεταπείσουν τους ΑΝΕΛ και την ΔΗΜΑΡ. Ούτως ή άλλως στο παρασκήνιο γίνεται μάχη μέχρις εσχάτως ώστε να αλλάξουν άποψη ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες μας έχουν προσεγγίσει και τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο και τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ τον Φώτη Κουβέλη, ώστε να μεταπειστούν και να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Είναι πάντως εντυπωσιακό το γεγονός ότι στην αγωνία να βρεθούν οι 180, νοσηρά μυαλά δεν διστάζουν να διακινούν κατασκευασμένα ψέματα με στόχο να παραπλανήσουν.
Στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής ο εικονικός καπνός... δεν έχει φωτιά. Κάποια παράκεντρα προσπαθούν να αλλάξουν τις δρομολογημένες εξελίξεις και τις εκλογές που επιβάλλονται και κατασκεύασαν ένα σχέδιο πολιτικής απάτης...για να εξαπατήσουν ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ και ανεξάρτητους Βουλευτές.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com