Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ--“ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ- ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΑ ΑΤΜ- ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!”



«ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ»

Βέβαιος ότι η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα ώστε να τρομοκρατήσει τους βουλευτές για να ψηφίσουν Πρόεδρο Δημοκρατίας εμφανίστηκε ο Aλέξης Τσίπρας σε πρωινή σύσκεψη με τους συνεργάτες του. Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις δηλώσεις Βούλτεψη, εκτιμά ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι ικανός να σκηνοθετήσει ακόμα και bank run για να πλήξει τον ΣΥΡΙΖΑ και να επιτύχει τον πολιτικό του στόχο, χωρίς να υπολογίσει τη ζημιά στην οικονομία και τη σταθερότητα.
Αναλυτικά η τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα:



 «Κυβέρνηση και Τρόικα, αφού συμφώνησαν σε όλα τα νέα σκληρά μέτρα, τώρα από κοινού μεθοδεύουν τον εκφοβισμό των βουλευτών για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της προεδρικής εκλογής. Όσες μεθοδεύσεις όμως κι αν επιχειρήσουν δεν θα τα καταφέρουν. Θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ και θα τις χρεωθούν.
Ο Σαμαράς είναι πια επικίνδυνος για τη χώρα. Δεν φαίνεται να τον απασχολεί διόλου η σταθερότητα της οικονομίας. Έχει υιοθετήσει τη λογική “Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων”. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση της Βούλτεψη, η οποία προαναγγέλλει πιστωτικό γεγονός λόγω εκλογών. Υπονομεύει αδίστακτα τη δημοκρατία.
Ο Σαμαράς είναι ικανός ακόμα και να σκηνοθετήσει bank run, με τεχνητή φυγή κεφαλαίων, φίλα προσκείμενων του επιχειρηματιών, προκειμένου να κάνει πειστικό το επιχείρημα του φόβου. Έχουν, όμως, γνώσιν οι φύλακες. Όσοι το επιχειρούν θα λογοδοτήσουν».
Ας σημειωθεί ότι bank run σημαίνει «τραπεζικός πανικός και μαζική απόσυρση καταθέσεων».

Καταγγελίες φωτιά από τον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή:
“Έχετε στήσει ένα μηχανισμό παραπληροφόρησης, ελέγχετε ένα δίκτυο στα ΜΜΕ και χρησιμοποιείτε το ίδιο το κράτος τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριών να δουλεύει σαν γραφείο τύπου της Ν.Δ.»
«Δεν μπορεί οι ακόλουθοι τύπου σε όλες τις πρεσβείες της Ευρώπης, και δεν μπορεί 100 και πλέον υπάλληλοι της Δημόσιας Διοίκησης που δουλεύουν στην Γενική Γραμματεία, να δουλεύουν για τη Ν.Δ. Το κράτος δεν είναι όργανο στα χέρια του κ. Σαμαρά για να στέλνουν αναφορές στον κ. Μουρούτη». Όταν μάλιστα προκλήθηκε από τον Γ. Μιχελάκη να πει ονόματα υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να κάνει κάτι τέτοιο προφυλάσσοντας τους εργαζόμενους και ότι σημασία δεν έχουν τα συγκεκριμένα ονόματα αλλά η πράξη ως πράξη.

























 http://www.makeleio.gr/?p=231874

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com