Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Τελείως «Στουρνάρας»: Από την έξοδο του μνημονίου στην έξοδο από το ευρώ είναι μια προεκλογική περίοδος απόσταση ...


Έχουν επιστρατευτεί όλα τα μέσα, προκειμένου να εκβιαστεί ο Ελληνικός Λαός ώστε να ψηφίσει τους «δήμιούς» του στη Νέα Δημοκρατία. Από συστημικά κανάλια, εφημερίδες και θεσμικούς παράγοντες ακούμε ότι «έρχεται η καταστροφή» και μάλιστα γρήγορα, αν δεν εκλεγεί πρόεδρος της δημοκρατίας και χάσουμε τον πολιτικό ογκόλιθο, Ευάγγελο Βενιζέλο, και την δύναμη της… λογικής, Αντώνη Σαμαρά.
Δεν έχει περάσει ούτε μήνας από τότε που οι ίδιοι ακριβώς παράγοντες διαβεβαίωναν άπαντες ότι «έρχεται η ανάπτυξη» και ότι «βγαίνουμε από το μνημόνιο». Ξαφνικά την στιγμή που διαφάνηκε στον ορίζοντα η αποτυχία της προεδρικής εκλογής, γυρίσαμε από την «έξοδο από τα μνημόνια» στην «έξοδο από το ευρώ» και ότι «δεν θα έχουμε γάλα για τα παιδιά μας».
Ας δούμε, σχετικώς, τις τρομοκρατικές δηλώσεις του Στουρνάρα: «Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου ως Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, οφείλω να επισημάνω ότι η κρίση των τελευταίων ημερών λαμβάνει πλέον σοβαρές διαστάσεις, ότι η ρευστότητα στην αγορά μειώνεται με ταχύ ρυθμό, ότι ο κίνδυνος όχι μόνο ανακοπής της αναπτυξιακής πορείας που μόλις ξεκίνησε, αλλά ο κίνδυνος μιας ανεπανόρθωτης βλάβης της ελληνικής οικονομίας, είναι μεγάλος»
Τι συμβαίνει πραγματικά; Η ρευστότητα, «Στουρνάρα», δεν «μειώνεται με ταχύ ρυθμό», γιατί απλούστατα δεν αυξήθηκε ποτέ. Όπως μας λέγατε συνειδητά ψέματα για την καλή πορεία της οικονομίας, ερχόμενοι σε πλήρη αντίθεση με τα πραγματικά στοιχεία που έδειχναν αύξηση του δημοσίου χρέους στη θητεία Σαμαρά και την εικόνα της αγοράς που κατακλυζόταν από «λουκέτα». Επίσης, δεν υπάρχει «ανακοπή της αναπτυξιακής πορείας», αφού αυτή δεν ξεκίνησε ποτέ. Το μόνο που μπορείτε να πείτε ότι υπήρξε είναι ότι σταμάτησε η πτώση, επειδή φτάσαμε στον πάτο.
Οπότε ας δεχτεί ο Σαμαράς το ταξίδι για την… ηρεμία χωρίς να επιστρατεύει άλλα ανδρείκελα για να τρομοκρατούν τον Λαό. Είναι γνωστό τοις πάσι ότι η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη συμφωνήσει σε νέο μνημόνιο και επαίσχυντα μέτρα που θα υπογραφούν ΑΝ ψηφιστεί πρόεδρος της δημοκρατίας ή σε περίπτωση εκλογών ΑΝ είναι στην κυβέρνηση. Ο μόνος φόβος που μπορεί να έχει ο Έλληνας είναι ότι θα συνεχίσει να κυβερνάται από τον Σαμαρά και τους λοιπούς για μία ακόμα ημέρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com