Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Η ώρα των αποφάσεων - Άρθρο του Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού ...


Αlea jacta est". Ο κύβος ερρίφθη . Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας εν μέσω των θείων ημερών της γέννησης του Θεανθρώπου. Προσπερνώ το γεγονός ότι για καθαρά χριστιανικούς λόγους, η ορισθείσα ημερομηνία εκλογής ΠτΔ αποτελεί θρησκευτικό ατόπημα το οποίο προσβάλλει βάναυσα την πίστη των Ελλήνων.
Ας προσπεράσω επίσης τον πανικό του Σαμαρά να δραπετεύσει απ' τη φυλακή ψεμάτων και κενών υποσχέσεων, τα οποία αφειδώς ξεστόμισε προς τον Ελληνικό λαό. Μπορώ να προσπεράσω τα πάντα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να αψηφήσω την πολιτική κρισιμότητα των επερχόμενων ημερών. Θέλοντας και μη, έφτασε η ώρα των κρίσιμων αποφάσεων.
Οι εγχώριοι πολιτικοί ταγοί ας αποφασίσουν για τον επόμενο ΠτΔ. Δήμας - Σταύρος ή Πύρρος - , λίγο ενδιαφέρει τον  Ελληνικό λαό που υποφέρει και πένεται τα τελευταία χρόνια, αφήστε που όποιος και αν εκλεγεί καθόλου δεν θα αλλάξει τη ζωή όλων ημών. Οι βουλευτές της συγκυβέρνησης ας αποφασίσουν αν η κουτάλα και το βάζο με το μέλι είναι πιο σοβαρά από την ευημερία των Ελλήνων. Οι βουλευτές της συστημικής αντιπολίτευσης, εν συνόλω, ας αποφασίσουν τελικά αν επιθυμούν αλλαγή της πολιτικής ή φοβούνται την ανάληψη ευθυνών.
Οι βουλευτές του Σύριζα και πάσης αριστεράς, ας παύσουν να ασχολούνται με το ράψιμο και την πρόβα κυβερνητικών κουστουμιών και ας αποφασίσουν ποια πολιτική τελικά θα εφαρμόσουν. Και αφού αποφασίσουν ας ενημερώσουν τον Ελληνικό λαό για να γνωρίζει .
Η Ελληνική Δικαιοσύνη ας αποφασίσει επιτέλους αν επιθυμεί να αποβάλει τη ρετσινιά του οσφυοκάμπτη της Κυβέρνησης και να καταστήσει εαυτόν πραγματικά ανεξάρτητη και φερέγγυα. Αν, όντως, θέλει να λογίζεται ως το τελευταίο οχυρό της Δημοκρατίας.
Ο δημοσιογραφικός κόσμος ας αποφασίσει αν θα τιμήσει - προστατεύσει το ρόλο της δημοσιογραφίας σε μια δημοκρατική πολιτεία. Αν θα παίξει σωστά το ρόλο της 4ης εξουσίας, η οποία οφείλει να είναι αξιόπιστη, να κρατά ίσες αποστάσεις, να ενημερώνει έγκαιρα μα πάνω απ’ όλα  έγκυρα τους πολίτες.
Ας προσπεράσω μια τελευταία φορά την πραγματικότητα, ότι ζούμε στην Ελλάδα όπου τα όνειρα είναι όντως δωρεάν και δυστυχώς παραμένουν όνειρα (θερινής νύχτας αν και διανύουμε μήνα Δεκέμβριο). Από τις προαναφερθείσες αναφορές είναι σίγουρο ότι καμία απόφαση, καθαρή, νηφάλια και δημοκρατική, δεν θα ληφθεί.
Η κρίσιμη όμως απόφαση η οποία θα κρίνει πολλά και σίγουρα θα καθορίσει τη ζωή των Ελλήνων, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα, αφορά στην ψήφο στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Είναι λογικό και αναμενόμενο το παιχνίδι των διλημμάτων που θα τεθούν στο προεκλογικό τραπέζι.
- Σαμαράς ή χάος
- Σκίσιμο των μνημονίων (σελίδα - σελίδα ή όλα μαζί)
- Ισχυρή λαϊκή εντολή  ή ακυβερνησία
- Ευρώ ή πτώχευση
- Διεθνείς αγορές ή απομόνωση
- Spreads, cds (credit default swap), χρηματιστήρια αξιών, μείωση μισθών και συντάξεων και άλλα πολλά διλλήματα θα τεθούν με σκοπό να ξεγελαστεί για μια ακόμη φορά ο Έλληνας ψηφοφόρος και να ξαναψηφίσει αυτούς που λυμαίνονται και καταλήστευσαν το ελληνικό κράτος, ανερυθρίαστα και άνευ τύψεων, μα πάνω από όλα έχοντας ασυλία έναντι της ελληνικής δικαιοσύνης.Ζυγώνει η ώρα λοιπόν της κρισιμότερης απόφασης, αλλά και της πλέον καθοριστικής.
Έλληνα Πατριώτη μην παρασυρθείς για μία ακόμη φορά. Μη ψηφίσεις το ψέμα και την υποκρισία που πρυτανεύουν όλα αυτά τα χρόνια, στην πολιτική αλητεία που σε κυβερνά. Μην υποκύψεις σε εκβιασμούς. Μην τρομάζεις με το αβέβαιο αύριο που σου υπόσχονται.
Σήκωσε το κεφάλι και κοίτα κατάματα την πραγματικότητα.
Θέλεις Ελλάδα, πατρίδα δική σου; Ή θέλεις πατρίδα, για σένα και τα παιδιά σου, υπόδουλη;
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λοιπόν για μία Ελλάδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ !!!! και μόνο δική σου.



Ελευθέριος Συναδινός
Αντιστράτηγος ε.α.
Ευρωβουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com