Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Φωτογραφίες --Το Ισραήλ ακυρώνει την αγορά των ειδικών αεροσκαφών V-22 Osprey ...



Ο Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Moshe Ya’alon, ακύρωσε την αγορά έξι καθέτου απογειώσεων και προσγειώσεως αεροσκαφών V-22 Osprey της Boeing. Η αγορά είχε συμφωνηθεί αλλά το συμβόλαιο δεν είχε υπογραφεί ακόμη. Το Ισραήλ θα ήταν η πρώτη χώρα που θα αγόραζε το εν λόγω αεροσκάφος το οποίο, μεταξύ άλλων, δίνει μεγάλες δυνατότητες μεταφοράς ειδικών δυνάμεων συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα αεροσκάφους και ελικοπτέρου.
Το πράσινο φως από τις ΗΠΑ δώθηκε τον Απρίλιο του 2013 κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Αμερικανού Υπουργού Άμυνας στο Ισραήλ και ήταν τμήμα «πακέτου» για ενίσχυση της ποιότητας επιχειρήσεων του Ισραήλ δίνοντας δυνατότητες μεταφοράς μεγάλου όγκου δυνάμεων και οχημάτων σε μεγάλο βάθος σε εχθρικό έδαφος.
Το Ισραήλ φέρεται να προτίμησε να αναπτύξει τα δικά του τεθωρακισμένα μεταφοράς προσωπικού Namer και να αυξήσει το απόθεμα πυρομαχικών ακριβείας, αλλά οι πολιτικοί λόγοι δεν αποκλείονται ως ένδειξη δυσαρέσκειας για «μη αρκετή υποστήριξη» από τις ΗΠΑ.
Η Boeing που κατασκευάζει το V-22 Osprey θα υποστεί τον άμεσο οικονομικό αντίκτυπο. Η αγορά από το Ισραήλ θα της άνοιγε άλλους ορίζοντες εξαγωγής του αεροσκάφους.
V-22osprey5

V-22osprey1

V-22osprey2

V-22osprey3

V-22osprey4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com