Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Το Ισραήλ είναι η πιο μισητή χώρα για τους Τούρκους !!!


Μετά από την επίθεση των δυνάμεων του Ισραήλ κατά της νηοπομπής του διεθνούς κινήματος Free Gaza το 2010, οι σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ οξύνθηκαν, ενώ συχνές ήταν οι επιθέσεις του πρώην πρωθυπουργού και νυν προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά του Τελ Αβίβ μετά τη χερσαία επιχείρηση των Ισραηλινών Δυνάμεων Ασφαλείας στη Λωρίδα της Γάζας.
 
Η εικόνα της έντασης ανάμεσα στις δύο χώρες αποτυπώνεται τώρα σε δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με την οποία το Ισραήλ είναι η «πιο μισητή χώρα» για τους Τούρκους πολίτες.
 
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα το 86% των ερωτηθέντων έχουν αρνητική γνώμη για το Ισραήλ, ενώ μόλις το 2% θετική γνώμη.
 
Το δείγμα πολιτών έδωσε τη γνώμη του και άλλες χώρες, εκ των οποίων την Κίνα, τη Βραζιλία, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ και το Ιράν, αλλά και την Ευρωπαϊκή Άνωση στο σύνολό της.
 
Το 66% των ερωτηθέντων, λοιπόν, έχει αρνητική γνώμη για την ΕΕ, ενώ το 25% θετική, το 68% έχει αρνητική άποψη για την Κίνα, ενώ το 21% θετική, το 73% έχει αρνητική γνώμη για τις ΗΠΑ, ενώ το 19% θετική, το 73% έχει αρνητική γνώμη για τη Ρωσία, ενώ το 16% θετική, το 65% έχει αρνητική γνώμη για τη Βραζιλία, ενώ το 20% θετική και το 75% έχει αρνητική άποψη για το Ιράν, ενώ το 14% θετική. 
 
Την ίδια στιγμή, το 80% των Τούρκων πολιτών έχει αρνητική άποψη για την παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς, ενώ το 85% έχει την ίδια γνώμη και για την τρομοκρατική οργάνωση με έδρα το Λίβανο, Χεζμπολάχ. 
 
 










































defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com