Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Άφησε πάνω από 8 εκατ. ευρώ στην εκκλησία!!!!!!



Μεγάλες καταθέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς, αλλά και ακίνητα στην πόλη του Ρεθύμνου και αλλού, κληροδότησε στην Μητρόπολη του Ρεθύμνου ένας 90χρονος επιχειρηματίας που απεβίωσε πρόσφατα.
Το ακριβές ύψος της περιουσίας λίγοι το γνωρίζουν, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, τα μετρητά σε τραπεζικούς λογαριασμούς υπερβαίνουν το ποσό των 8 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ τα ακίνητα στην πόλη του Ρεθύμνου- και όχι μόνο- φαίνεται να είναι περισσότερα από έξι.
Σύμφωνα με τα «Ρεθεμνιώτικα Νέα», ο ηλικιωμένος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείτο στην περιοχή της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου δεν είχε συγγενείς και όταν αποχώρησε από την επαγγελματική δράση ζούσε μόνος.
Το τελευταίο διάστημα, όταν αντιμετώπισε προβλήματα υγείας, άνθρωποι της Εκκλησίας τον φρόντισαν και όπως φαίνεται το ανταπέδωσε και με το παραπάνω!!!!!
Δεν είναι γνωστό εάν στη διαθήκη του περιλαμβάνονται συγκεκριμένοι όροι ή αιτήματα για την αξιοποίηση των χρημάτων που άφησε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com