Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

"Έτοιμος ο Κασιδιάρης να τραβήξει περόνη!" ...


Αυτή η ιστορία με τον Μπαλτάκο δεν έχει τελειώσει. Λέω τελειώσει, όχι καθαρίσει, διότι ποτέ δεν θα καθαρίσει η υπόθεση της κασέτας όπου παίζει η μαγνητοφωνημένη συνομιλία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής με τον τέως γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο. Προς το παρόν, παίζει το έργο να δικαστεί ο Κασιδιάρης, δηλαδή κατ' αρχήν να αρθεί η ασυλία του προφυλακισμένου βουλευτή.

Όπως κλήθηκε στη Βουλή ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκος, έτσι θα παρουσιαστεί και ο υπαρχηγός Κασιδιάρης την προσεχή Τετάρτη στην ολομέλεια του σώματος. Κατηγορούμενος για την υπόθεση της τηλεφωνικής υποκλοπής με Μπαλτάκο.

Κουστουμαρισμένος και γραβατωμένος θα πάει από τη φυλακή Κορυδαλλού στη Βουλή ο Κασιδιάρης. Όχι όπως προχθές που εμφανίστηκε με σλιπάκι μόνο, ημίγυμνος και φόρα παρτίδα τα τατουάζ στην κορμάρα του. "Σύμφωνα με πληροφορίες αν τον παραζορίσουν τον Κασιδιάρη θα τραβήξει... περόνη! Θα ρίξει χειροβομβίδα. Να κάψει κόσμο. Έτσι λέει. Ότι του την έχουν φέρει στα όρια του. Κι αν τον τελειώσουν, αυτός θα προλάβει να «πάρει» μαζί του όσους περισσότερους μπορεί."




















 http://www.zougla.gr/o-apoditiriakias/article/etimos-o-kasidiaris-na-traviksi-peroni

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com