Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πιέζουν την Δικαιοσύνη για να ξαναδικάσουν τον Μπαρμπαρούση!!!


Δεν χρειάστηκε να περάσουν ούτε 24 ώρες από το δισέλιδο δημοσίευμα του "Έθνους της Κυριακής" με τίτλο "γιατί οι δικαστές αθωώνουν τους Χρυσαυγίτες" για να ενεργοποιηθεί η "ανεξάρτητη" Εισαγγελία.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που ήδη διακινούνται στα ανώτατα κλιμάκια της Δικαιοσύνης παρά την πανηγυρική αθωωτική απόφαση Μπαρμπαρούση στην υπόθεση της λαϊκής του Μεσολογγίου τα "αντανακλαστικά" Αθανασίου ενεργοποιήθηκαν εκ νέου ώστε να ασκηθεί έφεση στην αθωωτική απόφαση από τον αρμόδιο Εισαγγελέα!
Όπως γνωρίζουν όλοι οι δικηγόροι η διαδικασία της έφεσης από Εισαγγελέα σε αθωωτική απόφαση ασκείται σε λιγότερο από το 5% του συνόλου των αθωωτικών αποφάσεων. Αυτό το αναμφισβήτητο γεγονός - αν τελικά ισχύει η πληροφορία - αποδεικνύει την πλήρη διάβρωση του δικαστικού συστήματος από την κλίκα Αθανασίου και τους πολιτικούς προϊσταμένους του.
Μια σημείωση προς τους ευφάνταστους συστημικούς παπαγάλους: όπως προκύπτει από τα αναλυτικά πρακτικά της δίκης ΚΑΝΕΝΑΣ από τους 8 μάρτυρες κατηγορίας που εκλήθησαν, δεν κατέθεσε οτιδήποτε επιβαρυντικό για κανέναν κατηγορούμενο. Μήπως θα φέρουν άλλους;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com