Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Δεν τήρησε καμία υπόσχεση ο Σαμαράς, δηλώνω παρούσα μετά την εκλογική πανωλεθρία! ...


Τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας βιώνει ο καταρρέων πρωθυπουργός, γεγονός που του θυμίζουν όλοι οι μέχρι πρότινος συνεργάτες και συνοιδοπόροι.
Τώρα που η "ψοφοδεξιά" βρίσκεται στα τάρταρα και έχει προεξοφληθεί η εκλογική πανωλεθρία με πάνω από 10 μονάδες διαφορά, όλοι εγκαταλείπουν το σαπιοκάραβο του Σαμαρά, ενώ οι δελφίνοι έχουν ήδη ετοιμάσει την επόμενη ημέρα.
Αυτά δεν τα λέμε μόνο εμείς, αλλά και ο "Βηματοδότης" που έχει απευθείας πηγές από την Ντόρα Μπακογιάννη. Στην εν λόγω στήλη με τίτλο "Οι μύχιοι πόθοι της Ντόρας" γράφηκε χαρακτηριστικά:
"Μαθαίνω ότι ο μύχιος πόθος της κυρίας Μπακογιάννη είναι να διαμορφώσει συνθήκες ώστε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ. Και πότε, ίσως πείτε, θα έρθει αυτή η «κατάλληλη στιγμή;» Μετά τις εκλογές. Προεξοφλεί μάλιστα ότι θα τις χάσει ο Αντ. Σαμαράς με τον τρόπο που κινείται και ασκεί σήμερα την εξουσία. Κατά την εκτίμησή της αν δεν αλλάξει τακτική θα χάσει τις εκλογές. Θα χάσει με μεγάλη διαφορά, κάπου 10 ποσοστιαίες μονάδες!
Αν όντως επαληθευτούν οι προβλέψεις ή εκτιμήσεις, πείτε το όπως θέλετε, της κυρίας Μπακογιάννη και υποστεί τέτοια μεγάλη ήττα ο κ. Σαμαράς, τότε θα τεθεί εκ των πραγμάτων θέμα ηγεσίας στη ΝΔ, το ίδιο βράδυ μάλιστα της εκλογικής αναμέτρησης. Η ίδια λέει σε συνομιλητές της ότι θα απαιτηθεί στη συνέχεια μεγάλη προσπάθεια ανασύνταξης και ανασυγκρότησης της παράταξης πάνω σε νέες βάσεις. Εμφανίζεται πρόθυμη να αναλάβει αυτή την «τιτάνια προσπάθεια», όπως λέει. Προς το παρόν όμως η Ντόρα και έως ότου έρθει (αν έρθει) αυτή η στιγμή, στηρίζει την κυβέρνηση. Απλώς στηρίζει την κυβέρνηση.
Και κάτι ακόμα για την κυρία Μπακογιάννη. Θυμάστε εκείνη την αιφνιδιαστική συνάντηση που είχε στην οικία του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά στην οδό Μουρούζη, τότε που ακόμα «παιζόταν» όχι μόνον η θέση του/της επιτρόπου στην Κομισιόν, αλλά και η θέση της υπουργού Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Θυμάστε επίσης ότι οι δυο τους είχαν συζητήσει ένα σωρό θέματα και είχαν συμφωνήσει σε μερικά; Σας πληροφορώ, όπως ακούστηκε να λέει η Ντόρα, τίποτα απ' ό,τι είχε συμφωνήσει με τον κ. Σαμαρά δεν έχει τηρηθεί. Σας λέει κάτι αυτό;".
Όπως φαίνεται ξεκάθαρα, καθώς τα συγκεκριμένα γραφόμενα δεν χρήζουν ερμηνείας, το συγκρότημα Ψυχάρη έχει ήδη διαλέξει πλευρά, αφού το "κουτσό άλογο" Σαμαράς δεν κάνει πια ούτε βήμα! Η επόμενη μέρα στην διαλυμένη ΝΔ θα βρει την Ντόρα να έχει τον πρώτο λόγο, ώστε να πληρωθεί και βούληση του Επιτίμου για εκδίκηση της προδοσίας του 1992.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com