Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Όταν ο Γιώργος από τις Τζιτζιφιές αποκαλούσε “μπροστάντζα” τον Μειμαράκη...


Σε πολλά από όσα έχουμε πει και βγάλει για το σύστημα Μαξίμου-Κωλοτούμπες-Λαλάκηδες-Σαμαράδες, χοντρούς και Λιγνούς έχουμε δικαιωθεί. Αλλά δεν είναι ώρα τώρα να το συζητήσουμε.
Θυμηθήκαμε μια ωραία συζήτηση στη Βουλή από το 2011 και νομίζουμε ότι έχει ενδιαφέρον, ειδικά τώρα που αποφάσισαν να βγάλουν στη “σέντρα” τον κυρ-Γιώργο που φαίνεται ότι πια δεν τους είναι χρειαζούμενος.
Διαβάστε για να καταλάβετε ότι από τότε κάποια ζητηματάκια ήταν εν γνώσει των μηχανισμών παρακολούθησης:
“Βαρύτατες εκφράσεις χρησιμοποίησαν για δεύτερη ημέρα ο βουλευτής της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, δίνοντας συνέχεια στην αντιπαράθεσή τους σχετικά με την παραλαβή των υποβρυχίων από τη Γερμανία και τα εξοπλιστικά προγράμματα. Ο κ. Μεϊμαράκης στην πιάτσα αποκαλείται «κ. προστάτζας», είπε ο κ. Καρατζαφέρης, ενώ ο πρώην υπουργός Άμυνας έκανε λόγο για «λαμόγια και νονούς».
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σε συνέντευξη του στο «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής αναφερόμενος στον πρώην υπουργό Άμυνας είπε ότι «επανάφερε τον παλιό κακό του εαυτό από την εποχή της Βόλβης», εκβιάζοντας, όπως λέει, στο περιστύλιο της Βουλής με τις βρομιές του προκειμένου να μην ασχοληθεί ο ΛΑΟΣ με τη δική του περίοδο.
Στη συνέχεια επιτίθεται με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στον πρώην υπουργό λέγοντας ότι «ο κ. Μεϊμαράκης, που στην πιάτσα αποκαλείται ως ο κύριος προστάτζας –άγνωστο γιατί– είναι ο πλέον απαξιωμένος υπουργός Εθνικής Άμυνας στο στράτευμα».
Τον κατηγορεί ακόμη πως ούτε κατήγγειλε τη σύμβαση του Άκη Τσοχατζόπουλου, ούτε έκανε επαναδιαπραγμάτευση όταν οι Γερμανοί ήταν στα κάτω τους».
Σύμφωνα με τον κ.Καρατζαφέρη ήδη «έχουν αρχίσει και κελαηδάνε στόματα», αναφερόμενος στον πρώην γενικό γραμματέα εξοπλισμών.
Νωρίτερα την Παρασκευή ο κ.Μεϊμάράκης χρησιμοποίησε και αυτός οξείς χαρακτηρισμούς κατά του προέδρου του ΛΑΟΣ, ενώ έκανε αναφορά και στις συχνές ερωτήσεις σχετικά με την παραλαβή των υποβρυχίων και άλλα αμυντικά θέματα από τους βουλευτές του ΛΑΟΣ.
Σε συνέντευξη του στο ραδιοσταθμό Real υπενθύμισε ότι ο κ.Καρατζαφέρης και ο ΛΑΟΣ ψήφισαν την παραλαβή των υποβρυχίων και τόνισε ότι «δεν μπορεί το περιθώριο, οι νονοί, τα λαμόγια να κυριαρχούν στην πολιτική ζωή, να λέμε ότι είναι σάπια και να μην τους αντιμετωπίζουμε γιατί δήθεν θα ρίξουμε το δικό μας επίπεδο».
Συνεχίζοντας, ο κ.Μεϊμαράκης είπε: «Ας μου κάνει αγωγή ή μήνυση ή να του κάνω, να παραιτηθεί της βουλευτικής του ασυλίας κι εγώ της δικιάς μου και να πάμε στη δικαιοσύνη που είναι ο φυσικός μας δικαστής να εξεταστούμε.
» Πιστεύω ότι το περιθώριο πρέπει να ξαναγυρίσει στο περιθώριο. Δεν μπορεί να είναι κυρίαρχη άποψη και τάση και οι καταγγέλλοντες να λένε ό,τι θέλουν χωρίς στοιχεία, να λασπώνουν υπολήψεις – γιατί το θέμα είναι ηθικό – και με την ίδια ευκολία μετά να λένε “ε, θα τον δω στη Βουλή, θα του πω, θα γελάσουμε”. Δεν κατάλαβα. Δηλαδή θα ζητάει την παραπομπή μου χωρίς στοιχεία και θα χαριεντιζόμαστε κιόλας;».
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του το βράδυ στο Mega όπου μίλησε και πάλι για «λαμόγια και νονούς» αποκαλώντας ευθέως έτσι τον κ. Καρατζαφέρη.
Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη ο κ. Μεϊμαράκης, μιλώντας κατά την συζήτηση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής και την παραπομπή του Ακη Τσοχατζόπουλου, επιτέθηκε στον Γιώργο Καρατζαφέρη κατηγορώντας τον ότι τον επισκέφθηκε στο γραφείο όταν ήταν υπουργός και του ζήτησε να προχωρήσει στην παραλαβή του υποβρυχίου «Παπανικολής». Πρόσθεσε δε πως τέσσερις βουλευτές του ΛΑΟΣ με ερωτήσεις τους στη Βουλή τον εγκαλούσαν ότι έχει καθυστερήσει την παραλαβή. Απαντώντας ο Γ.Καρατζαφέρης έκανε λόγο για πόλεμο λάσπης”.

Δημοσίευση: 29 Απρ. 2011, 21:24

“ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ” ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ 500 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ!....



Ήδη, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, άρχισαν οι περίεργες διαρροές από διάφορα παράκεντρα σκοτεινής πληροφόρησης που μόνον τυχαία δεν ενεργούν. Κάποιοι θέλουν να γλυτώσουν το κεφάλι τους και βγάζουν άδηλες πτυχές της δημόσιας ζωής στη φόρα. Πληροφορίες που διακινούνταν χθες το απόγευμα παρουσίαζαν τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ να είχε στο παρελθόν 3 διαδοχικές συναντήσεις με τον έγκλειστο στις φυλακές Κορυδαλλού για διακίνηση μαύρου χρήματος, Άκη Τσοχατζόπουλο. Οι συναντήσεις ελέγετο ότι έγιναν από τον Δεκέμβριο του 2004 μέχρι τον Φεβρουάριο 2005. Τόπος συναντήσεων, διαμέρισμα επί της οδού Επαμεινώνδος στην Καλλιθέα. 500 μέτρα από το κανάλι του κυρ-Γιώργου. Εκεί, στον πέμπτο όροφο ο Άκης λέγεται ότι πήγαινε μεταμφιεσμένος φορώντας σκούφο! Το διαμέρισμα ανήκε στον Καρατζαφέρη και το είχε δώσει αντιπαροχή για να γίνει η πολυκατοικία. Μετά από λίγο καιρό ο ιδιοκτήτης του Art, βρίσκεται με κότερο αξίας 300.000 ευρώ περίπου ενώ μετά “σπρώχνει” το σκάφος σε επιχειρηματία στην Κύπρο. Στη συνέχεια αγοράζει ένα οικόπεδο 8 στρεμμάτων στην Αταλάντη και εκεί αρχίζει τις κατασκευές. Τα συγκεκριμένα περιουσιακά στοιχεία(μαζί με δύο ακόμα διαμερίσματα στην Επαμεινώνδος), διερευνάται εάν έχουν δηλωθεί και με ποιον τρόπο στο πόθεν έσχες του. Δεν είναι λίγοι επίσης όσοι λένε ότι είχαν δει την περίοδο του 2006- 2007 τον Γιώργο Καρατζαφέρη να μπαινοβγαίνει στο Γραφείο Προμηθειών του Πενταγώνου με “προξενήτρα” γνωστό και αναγνωρίσιμο δημοσιογράφο.













http://www.makeleio.gr/?p=205471 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ -http://www.makeleio.gr/?p=205630

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com