Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

“ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ” λένε οι Έλληνες στην τηλεόραση! Πρώτα στην προτίμησή τους internet και tablet...


Μαύρο και στο μαύρο κουτί που έλεγαν και οι παλιοί. Μόδα ήταν και πέρασε με τις δεκαετίες; Mια νέα έρευνα της ConsumerLab της Ericsson δείχνει πως οι Έλληνες ολοένα και περισσότερο εγκαταλείπουν την τηλεόραση και στρέφονται στην χρήση των υπολογιστών και ιδιαίτερα των tablet.
Μπορεί ακόμη και τώρα η τηλεόραση να κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις του μεγαλύτερου μέρους του κοινού, ωστόσο ολοένα και περισσότερο παγιώνεται μια σημαντική μετατόπιση των συνηθειών προς την ιντερνετική ψηφιακή μετάδοση (streaming) και τη χρήση των σύγχρονων τάμπλετ, αλλά και των έξυπνων κινητών και των υπολογιστών, όπως γράφει καθημερινή απογευματινή εφημερίδα.
Η επιλογή παρακολούθησης μέσω ψηφιακής μετάδοσης το 2014 διαμορφώθηκε στο 86% έναντι του 77% που απέσπασε η τηλεόραση, σύμφωνα με τις απαντήσεις που έδωσαν σε προσωπικές συνεντεύξεις άνθρωποι ανεξαρτήτως φύλλου – αντιπροσωπευτικό δείγμα του πληθυσμού της χώρας- στην έρευνα ερωτηματολογίου της ConsumerLab της Ericsson.













http://www.makeleio.gr/?p=205303

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com