Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

MYΤΙΛΗΝΗ--ΦΩΤΟ-BINTEO-: Πραγματοποιήθηκε η παρέλαση της 28η Οκτωβρίου- Η δημοτική αρχή στις θέσεις των ανάπηρων πολέμου ...



Με την παρουσία πλήθους κόσμου από όλη τη Λέσβο, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Προκυμαία της Μυτιλήνης, η Στρατιωτική και πολιτική παρέλαση, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Μυτιλήνης, πρωτοστατούντος του Μητροπολίτη Μυτιλήνης κ Ιάκωβου, παρουσία της εκπροσώπου της κυβέρνησης Υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου, των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών της Λέσβου.

Γύρω στις 12:10 ξεκίνησε η καθιερωμένη παρέλαση στην Προκυμαία της Μυτιλήνης. 

Την παρέλαση άνοιξαν οι μαθητές και σύλλογοι από την Μυτιλήνη και ακολούθησαν πεζοπόρα τμήματα του Στρατού.

Η παρέλαση κύλησε σε ήρεμο κλίμα χωρίς απρόοπτα.
  Παρέστησαν επίσης , ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός με τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβούλιου αλλά και αντιδήμαρχοι, σύσσωμη η στρατιωτική ηγεσία της 98 ΑΔΤΕ(Υποστράτηγοs Δ. Μπίκοs), ο μητροπολίτης Μυτιλήνης κ Ιάκωβος, ο αντιπεριφερειαρχης κος Βαλσαμιδης και περιφερειακοί σύμβουλοι κ.α
Στα αξιοσημείωτα της παρέλασης είναι ότι ο Δήμαρχος και σύσσωμη η δημοτική αρχή Λέσβου έκανε πράξη την προ ημερών ανακοίνωση του και έδωσε την θέση του στην εξέδρα των επισήμων στον ένα και τον έναν και μοναδικό παριστάμενο αντιστασιακό. Αντίθετα η περιφερειακή αρχή δεν έκανε το ίδιο όπως τους είχε παροτρύνει ο δήμαρχος Λέσβου.
Για άλλη μια φορά τα μέτρα ασφαλείας στην παρέλαση ήταν δρακόντεια, με πολλούς αστυνομικούς και λιμενικούς ακροβολισμένους στην Προκυμαία Μυτιλήνης.















                                        












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com