Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ--ΦΩΤΟ/ Εντυπωσιακή αλλά για λίγους η στρατιωτική παρέλαση ...


Παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, πραγματοποιήθηκε η στρατιωτική παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Στην εξέδρα των επισήμων βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης Γιώργος Ορφανός, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος, ο γγ Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος, ο πρώην υπουργός Άμυνας και αρχηγός ΓΕΣ, στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης, ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου Χριστόφορος Φωκαίδης, ο πρόξενος των ΗΠΑ Ρόμπερτ Σάντερς και ο πρόξενος της Γερμανίας Ίνγκο φον Βος, οι βουλευτές της ΝΔ Γιάννης Ιωαννίδης και Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ασημίνα Ξυροτύρη και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Γαβριήλ Αβραμίδης. Στην παρέλαση έδωσαν το παρόν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και σύσσωμο το περιφερειακό συμβούλιο. Εκτός εξέδρας παρακολούθησε με την οικογένεια του την παρέλαση ο βουλευτής της ΧΑ Αντώνης Γρέγος, ο οποίος  προσκλήθηκε επίσημα, ενώ απέναντι από την εξέδρα των επισήμων είδαν την παρέλαση ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Θοδωρής Ζαγοράκης με τη γυναίκα και τα παιδιά του.



Παρέλασαν ανάπηροι πολέμου, σύλλογοι, τμήματα μαθητών, προσκόπων, οδηγών και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, Ελληνικής Αστυνομίας, Λιμενικού και Πυροσβεστικού Σώματος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com