Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-- “Αν η Ε.Ε. θέλει εχθρότητα με τη Ρωσία, θα μας βρει απέναντί της” ...

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στην Ολομέλεια του Στρασβούργου στις 22 Οκτωβρίου 2014, ενέκρινε τη νέα σύνθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υπό τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, η οποία θα αναλάβει τα καθήκοντά της στις αρχές του Νοεμβρίου. Οι προκλήσεις που έχει να αναλάβει για την επόμενη πενταετία η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι πολλές, υπό το φάσμα της οικονομικής κρίσης των χωρών του Νότου, της τεράστιας ανεργίας και των ραγδαίων γεωπολιτικών εξελίξεων, του πολέμου και της ανθρωπιστικής κρίσης στα σύνορα της Γηραιάς Ηπείρου. Το zougla.gr παρακολούθησε τις εργασίες της Ολομέλειας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με Έλληνες και Κύπριους ευρωβουλευτές, σχετικά με τις προτεραιότητες της ατζέντας τους μέχρι το 2019, καθώς και για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τόσο στην εσωτερική πολιτική σκηνή, όσο και στα έδρανα των Βρυξελλών και του Στρασβούργου. Στα πλαίσια αυτά ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Λάμπρος Φουντούλης έκανε δηλώσεις στο zougla.gr για τις θέσεις και τις προτάσεις του Εθνικιστικού Κινήματος, τις παράνομες πολιτικές διώξεις, την σχέση της Ε.Ε. με την Ρωσία και την αναποτελεσματικότητα των κονδυλίων που δίνει η Ε.Ε.


Λάμπρος Φουντούλης, Χρυσή Αυγή: «Αν η Ε.Ε. θέλει εχθρότητα με τη Ρωσία, θα μας βρει απέναντί της»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com