Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

«Ο Σ.Θεοδωράκης εκφράζει την πνευματική σαπίλα της χώρας» ...



O Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξή του στον Βήμα fm το μεσημέρι της Πέμπτης κληθείς να σχολιάσει την πολιτική που εκφράζει ο Σταύρος Θεοδωράκης με «Το Ποτάμι»  είπε ότο ο μόνος ρόλος που μπορεί να παίξει στα πολιτικά πράγματα της χώρας είναι αυτός που έπαιξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
«Ο Σταύρος Θεοδωράκης εκφράζει την πνευματική σαπίλα της χώρας» δήλωσε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι εκπροσωπεί και ένα κομμάτι «των λεγόμενων εναλλακτικών, των low profile πλουσίων».
«Σκοπός του είναι να σχηματίσει κυβέρνηση με τον Σαμαρά και αν δεν πάει καλά θα πάει με τον ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να τον ρίξει μετέπειτα. Εγώ δεν ακούω τα λόγια του, βλέπω τις προθέσεις του. Βλέπω πώς τον προωθούν τα συγκροτήματα και τα ποσοστά που του δίνουν – σκοπίμως- οι δημοσκοπήσεις για να μπει στο πολιτικό παιχνίδι. Το κόμμα του ήταν η συνέπεια της αποτυχίας της “Ελιάς”».
Αναφερόμενος και στις δηλώσεις στήριξης της Γιάννας Αγγελοπούλου προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Λάκης Λαζόπουλος εξέφρασε την άποψη ότι «Βλέπουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει στην εξουσία και γι' αυτό στρέφονται προς το μέρος του». Το κόμμα θα αποδείξει αν είναι ένα προϊόν συναλλαγής ή όχι και αν ο κόσμος αντιληφθεί διαπλοκή δεν θα δείξει ανοχή όπως έδειχνε τόσα χρόνια τώρα» τόνισε.
Τέλος, αναφερόμενος στο ΚΚΕ είπε ότι αντιτίθεται στη θεωρία των ίσων αποστάσεων που πλέον εφαρμόζει, ενώ σχολίασε ότι ο Αντώνης Σαμαράς θεωρεί το κόμμα «σύμμαχο κατά του ΣΥΡΙΖΑ».
 


























defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com