Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ--Δείτε τον δοκιμαστικό πλου του υποβρυχίου ΠΙΠΙΝΟΣ του Πολεμικού Ναυτικού! ...






Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, μετέβη σήμερα στα ΕΝΑΕ Σκαραμαγκά και πραγματοποίησε ολιγόωρο δοκιμαστικό πλου με το Υ/Β ΠΙΠΙΝΟΣ.
9 pipinos
Μετά το δοκιμαστικό πλου, ο κ. Αβραμόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Στα πλαίσια των πρώτων δοκιμαστικών πλόων βρεθήκαμε σήμερα με τον Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού εδώ στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και πραγματοποιήσαμε έναν πλου, με τον «Πιπίνο», αυτό το καταπληκτικό επίτευγμα της τεχνολογίας που πριν από λίγες μέρες ρίξαμε στο νερό. Το ελληνικό Ναυτικό, που έχει ξεπεράσει όλα αυτά τα προβλήματα, ενισχύεται ακόμα περισσότερο. Και θα είναι σημαντικός ο ρόλος του και για την εθνική μας ασφάλεια, αλλά και για την όποια αποστολή του ανατεθεί στο όνομα της διεθνούς νομιμότητας.
7 pipinos
Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Αρχηγό και βέβαια τον Κυβερνήτη και το πλήρωμα του υποβρυχίου που με την αξιοσύνη, την ικανότητά τους, την εκπαίδευσή τους και την κατάρτισή τους, εγγυώνται τη χρησιμότητα αυτού του όπλου στα χέρια των άξιων ανδρών μας, αλλά και του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού. Να τους ευχηθώ καλούς και ασφαλείς πλόες και όταν είναι σε κατάδυση και όταν είναι στην επιφάνεια. Να έχουν πάντα υγεία και να νιώθουν υπερήφανοι για την αποστολή τους.
8 pipinos
Και βέβαια μία ιδιαίτερη αναφορά στους εργαζόμενους στα Ναυπηγεία. Όπως είχα την ευκαιρία να πω την πρώτη κιόλας ημέρα και μετά την καθέλκυση του υποβρυχίου αυτού, είναι τα ελληνικά χέρια και τα ελληνικά μυαλά που ολοκλήρωσαν την κατασκευή του.
Οι τεράστιες δυνατότητες της ναυπηγοεπισκευαστικής και ναυπηγοκατασκευαστικής μας βιομηχανίας σε ένα μεγάλο βαθμό έχουν να κάνουν με το υψηλού επιπέδου ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας. Θα πρέπει να σταθούμε κοντά τους και σιγά-σιγά να λύσουμε και τα υπόλοιπα προβλήματα, έτσι ώστε αυτή η υποδομή της χώρας να είναι η αιχμή ανάπτυξης και προόδου της Ελλάδος».
10 pipinos


























http://defenceline.gr/index.php/enoples-dynameis/polemiko-naytiko/item/2094-pipinos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com