Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ--Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ...



Το χειροκρότημα των θεατών ήταν δυνατό! Το κέρδισαν επάξια το πρωί της Τρίτης κατά την παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου οι παρελαύνοντες μαθητές και μαθήτριες, τοπικοί σύλλογοι και αγήματα των Ενόπλων Δυνάμεων!

Προηγήθηκε η επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη κ. Ευσεβίου, και η επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στον Ηρώον για τους πεσόντες της πόλεως Σάμου, στην Πλατεία Πυθαγόρα.

Ακολούθησε η μεγάλη παρέλαση επί της παραλιακής λεωφόρου, από μαθητές σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Προσκόπους, Οδηγούς, το Λύκειο Ελληνίδων και άλλους Πολιτιστικούς Συλλόγους, Εθελόντριες Αδελφές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τμήματα του Στρατού Ξηράς
http://my-samos.blogspot.gr/2014/10/blog-post_310.html#more










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com