Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Οι βουλευτές έχουν υποστεί τη μεγαλύτερη μείωση μισθών!!!!!



Προκαλεί το κοινό, περί δικαίου, αίσθημα ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ούτε λίγο – ούτε πολύ, διατείνεται πως η «κάστα» των βουλευτών έχει αδικηθεί περισσότερο από κάθε άλλη επαγγελματική ομάδα του δημοσίου από την οικονομική κρίση.Μιλώντας στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για την έγκριση του Προϋπολογισμού του Κοινοβουλίου για το έτος 2015, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε πως είναι κρίσιμο αυτό να επικοινωνηθεί βροντερά στους πολίτες, ίσως για να συμμεριστούν το «δράμα» του βουλευτή και να μην παραπονιούνται για τη δική τους… «κακοτυχία».!!!!!!
 «Ξέρετε πόσα λεφτά έχουμε κόψει από τον εαυτό μας. Πάνω από το 50% με το φόρο. Πλησιάζει το 60%. Όπως ήταν υπερβολή προς τα πάνω αυτό που γινόταν προ της κρίσεως, έχει φτάσει η υπερβολή προς τα κάτω, κύριε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com