Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Στο σκαμνί ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ - Δεν μπορεί να δικαιολογήσει 500.000 ευρώ στο πόθεν έσχες...


Στη δικαιοσύνη θα παραπεμφθεί ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ανθόπουλος, καθώς η Επιτροπή της Βουλής για τον έλεγχο Πόθεν Έσχες όσων είχαν κρατικό αξίωμα, όπως όλα δείχνουν "τσίμπησε" λαβράκι.
Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Πόθεν Έσχες στέλνει τον Γιάννη Ανθόπουλο στο σκαμνί, καθώς στον έλεγχο των περιουσιακών του στοιχείων φαίνεται πως δεν δικαιολογεί περί τα 500.000 ευρώ.
Η Επιτροπή της Βουλής ερευνά αναδρομικά τα πόθεν έσχες περίπου 500 δημοσίων προσώπων που είχαν αξιώματα από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.
Σύμφωνα με πληροφορίες την Επιτροπή της Βουλής απασχολεί άλλη μία περίπτωση πόθεν έσχες πολιτικού προσώπου, το οποίο μάλιστα έχει ήδη κληθεί να δώσει εξηγήσεις.
Ο Γιάννης Ανθόπουλος ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ από το 1989 ως το 2004. Το ίδιο διάστημα διετέλεσε υφυπουργός Εθνικής Παιδείας...



















newsit.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com