Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

"Ανοιχτός πόλεμος" Νίκου Ταβουλάρη με ΥΠΕΘΑ και ΠΝ ...



Ψεύτης είναι σύμφωνα με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο ιδιοκτήτης των Ναυπηγείων Ελευσίνας, Νίκος Ταβουλάρης, που τους εγκαλεί για οφειλές, εξαιτίας των οποίων, υποστηρίζει πως δεν έχουν πληρωθεί οι εργαζόμενοι και περνά στην αντεπίθεση, λέγοντας ότι η πυραυλάκατος «ΡΙΤΣΟΣ», θα έπρεπε να έχει ενταχθεί στη δύναμη του Πολεμικού Ναυτικού από τον περασμένο Μάρτιο…
Σύμφωνα με νέα ασυνήθιστης σκληρότητας ανακοίνωση, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας «οφείλει να απαντήσει στα ψεύδη της διοίκησης των Ναυπηγείων Ελευσίνας και τονίζει ότι καμία συμβατική οφειλή δεν υπάρχει από το ΥΠΕΘΑ προς τα Ναυπηγεία.
»Όσα ισχυρίζεται η διοίκηση των Ναυπηγείων Ελευσίνας είναι διεκδικήσεις της από παλαιότερα προγράμματα του Πολεμικού Ναυτικού, τις οποίες οι αρμόδιες υπηρεσίες ΥΠΕΘΑ και ΠΝ δεν αναγνώρισαν ως βάσιμες.
»Η μόνη αλήθεια είναι ότι βάσει της τότε νομοθετικής ρύθμισης που ψηφίστηκε στη Βουλή τον Απρίλιο του 2013, τα Ναυπηγεία Ελευσίνας πληρώθηκαν 25 εκατομμύρια ευρώ και έπρεπε να έχουν παραδώσει την Πυραυλάκατο ‘Ρίτσος’ το Μάρτιο του 2014».



















 http://www.defence-point.gr/news/?p=114454

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com