Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΜΠΑΙΝΕΙ η Αλβανία στην Ε.Ε (;) “Πριν το 2020 η ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ”, λέει ο Πρόντι ...



Με άλλο αέρα θα μιλάει η Αλβανία μετά το 2020 μέσα στην Ευρώπη… Γίνεται λόγος αυτή τη στιγμή …. Ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ρομάνο Πρόντι, δήλωσε από τα Τίρανα, όπου πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη, “ότι η ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ πρέπει να γίνει πριν από το 2020″ και τόνισε ότι αυτό θα την οικονομική σταθερότητα του κράτους καθώς επίσης ότι “κανείς δεν επενδύει στο μέλλον, αν η χώρα δεν γίνει μέλος της ΕΕ”.
Μέσα σε όλα , σύμφωνα με τα ειδησιογραφικά πόρταλ, ο Ρομάνο Πρόντι δεν ξέχασε να ανεφέρει ένα ακόμα σημαντικό ζήτημα. Ένα μείζον πρόβλημα είναι το θέμα του σεβασμού των δικαιωμάτων των μειονοτήτων και ότι το πρόβλημα αυτό πρέπει να ξεπεραστεί, με αφορμή τα επεισόδια στον ποδοσφαιρικό αγώνα Αλβανίας – Σερβίας. Τόνισε επίσης ότι η πολιτική τάξη θα πρέπει να αλλάξει τις προοπτικές και να ξεπεράσει τις πληγές του παρελθόντος.
“Προκλήσεις και εντάσεις ίσως θα υπάρχουν και στο μέλλον, αλλά θα πρέπει να διατηρούνται υπό έλεγχο” τόνισε ο Ιταλός πολιτικός και πρόσθεσε ότι η διαδικασία ένταξης της Αλβανίας στην ΕΕ θα πρέπει να γίνει χωρίς εντάσεις και για τα επεισόδια στο γήπεδο είπε: ”στην πορεία μας προς την ευρωπαϊκή οικογένεια δεν γίνεται να κινηθούμε, βάζοντας τρικλοποδιές ο ένας στον άλλον”.














































http://www.makeleio.gr/?p=190554

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com