Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

“Έλληνες στρατιώτες υπηρετώντας την Γαλανόλευκη πέθαναν στον Βόλο, αφού οι ένοπλες δυνάμεις έχουν αφεθεί στην τύχη τους”...

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ.



“Οι ένοπλες δυνάμεις έχουν αφεθεί στην τύχη τους από μια πολιτική ηγεσία που αποδεικνύεται επικίνδυνη τόσο για την κοινωνία όσο και για την Πατρίδα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η επικοινωνιακή χρήση τεχνασμάτων που ευτελίζουν το κοινοβούλιο και το υποβιβάζουν στα μάτια των Ελλήνων.
Την ώρα που ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κρατά στο σπίτι του τα απόρρητα σχέδια άμυνας της Χώρας, οι έλληνες στρατιώτες αντιμετωπίζουν επικίνδυνο εξοπλισμό, τραγικές ελλείψεις υλικοτεχνικού εξοπλισμού και την αδιαφορία της Συγκυβέρνησης για το αξιόμαχο των δυνάμεων προάσπισης της εθνικής ακεραιότητας της Πατρίδας μας.
Η υποτιθέμενη αναδιοργάνωση αποδομεί την φύλαξη των συνόρων, στελέχη πληρώνουν από την τσέπη τους και τον παράνομα πετσοκομμένο μισθό τους για τα αναγκαία εφόδια. Η ανθρωπιστική κρίση μιας κοινωνίας που καταρρέει υπό το βάρος της αδιέξοδης λιτότητας επεκτείνεται στο στρατό για να εξαθλιώσει τους οπλίτες και να καταρρακώσει τους αξιωματικούς.
Εκφράζω τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων στρατιωτών που υπηρετώντας περήφανα την Γαλανόλευκη έχασαν τη ζωή τους εκπαιδευόμενοι υπό συνθήκες αμφίβολης ασφάλειας.” δήλωσε η Ραχήλ Μακρή για τη τραγωδία από έκρηξη όλμου σε άσκηση στο Βόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com