Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Τραγωδία στο Βόλο: Έντονος προβληματισμός για την κατασκευή των πυρομαχικών ...





Μία ημέρα μετά την τραγωδία στο στρατόπεδο του Βόλου, που είχε ως αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και ένας να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, οι ειδικοί καλούνται να απαντήσουν στο τι πήγε στραβά και κατά πόσο φταίει η κατασκευή των πυρομαχικών που χρησιμοποιήθηκαν.
Έχει ήδη γίνει γνωστό ότι ο όλμος που χρησιμοποιήθηκε ήταν ελληνικής κατασκευής από το 1984!
Είναι εξάλλου διαδεδομένη η τακτική του να χρησιμοποιούνται παλιά πυρομαχικά σε ασκήσεις και κοινό μυστικό στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων η ανησυχία κάθε φορά που γίνεται χρήση αυτών των πυρομαχικών. 
Εκτός από όμως από την ημερομηνία κατασκευής του όλμου, προβληματισμό προκαλεί και ο πυροσωλήνας, ο οποίος όπως δήλωσε ο υπολοχαγός που νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, έσπασε. 
Ήδη έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση από τις αρμόδιες στρατιωτικές Αρχές και σύμφωνα με τον υπουργό Δημήτρη Αβραμόπολο, οι απαντήσεις πρέπει να δοθούν άμεσα.

























newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com