Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Στις 4.00 μ.μ. η κηδεία των δύο πεζοναυτών στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Βόλου ...



Από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, στις 4.00 μ.μ., με στρατιωτικές τιμές από άγημα Πεζοναυτών, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία των δύο Επαγγελματιών Οπλιτών, λοχία Ορφανίδη Γιώργου, 33 ετών, κατοίκου Βόλου εν ζωή, με καταγωγή από τις Σέρρες, παντρεμένου και πατέρα δύο παιδιών 4,5 και 2,5 ετών και λοχία Μεζάλα Αναστάσιου, κατοίκου Βόλου εν ζωή, με καταγωγή από τις Σέρρες, παντρεμένου και πατέρα ενός βρέφους μόλις 9 μηνών.

Η κηδεία του 19χρονου Οπλίτη θητείας Φώτιου Ανδρικόπουλου, θα γίνει στην γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, Πετρωτά Αχαΐας.

Στη νεκρώσιμο ακολουθία, κατά την οποία θα αποδοθούν στρατιωτικές τιμές από άγημα Πεζοναυτών, αναμένεται να παραστούν εκπρόσωποι του υπουργείου και του ΓΕΣ, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, Σωμάτων Ασφαλείας, συγγενείς και φιλοι των θυμάτων αλλά και πλήθος Βολιωτών, που όπως όλοι οι Έλληνες παρακολουθούν την υπόθεση συγκλονισμένοι.














http://www.e-volos.gr/el/topika_1/stis_400_mm_i_kideia_ton_duo_pezonauton_ston_in_ag_nikolaou_bolou.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com