Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-- Καθαρό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ δείχνει νέα δημοσκόπηση για τον ΣΚΑΪ --TΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ Η Χ.Α.



Ολόκληρη η έρευνα ΕΔΩ

Σαφές προβάδισμα 6 ποσοστιαίων μονάδων σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 24%, με τη ΝΔ να ακολουθεί με ποσοστό 18%.

Κανένα άλλο κόμμα δεν συγκεντρώνει διψήφιο ποσοστό στην πρόθεση ψήφου, με τη Χρυσή Αυγή να παραμένει τρίτο κόμμα, έχοντας ποσοστό 6,5%. Ποτάμι, ΚΚΕ και ΕΛΙΑ να ισοψηφούν στο 5,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βρίσκονται στο όριο του 3%, ενώ εκτός Βουλής μένει η ΔΗΜΑΡ, με 1%.

Μεγάλο πάντως είναι το ποσοστό των αναποφάσιστων, που ανέρχεται σε 21%, ενώ το διόλου ευκαταφρόνητο 10% της πρόθεσης ψήφου συγκεντρώνουν τα λοιπά κόμματα.

Την ίδια στιγμή, υπέρ της προκήρυξης πρόωρων εκλογών δηλώνει η μικρή πλειοψηφία των πολιτών με αφορμή την προεδρική εκλογή. Συγκεκριμένα, το 54% να κρίνει πως «καλύτερη εξέλιξη για τη χώρα» θα ήταν η διάλυση της παρούσας Βουλής, ενώ το 46% απαντά πως ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να εκλεγεί από την παρούσα Βουλή.
















Πηγή: http://www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com