Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Θεσσαλονίκη: Μέλη αναρχικών ομάδων επιτέθηκαν σε κατοίκους περιοχής γιατί δεν ήθελαν κέντρο λαθρομεταναστών ...





Μικροεπεισόδια και εντάσεις σημειώθηκαν στην περιοχή Κάτω Τούμπας στη Θεσσαλονίκης, με αφορμή την επικείμενη δημιουργία κέντρου λαθρομεταναστών, στις εγκαταστάσεις των παλιών δημοτικών στάβλων.
 
Κάτοικοι της περιοχής, που αντιδρούν στη δημιουργία του κέντρου είχαν προγραμματίσει συγκέντρωση, έξω από το παλιό κτίριο, αλλά, όπως καταγγέλλουν, δέχθηκαν επίθεση και απειλές από ομάδα ατόμων που πρόσκεινται στον αναρχικό χώρο.
 
Προκλήθηκαν μικροεπεισόδια και εντάσεις, αλλά η κατάσταση εκτονώθηκε, ενώ από την αστυνομία δεν έγιναν συλλήψεις.
 
Όπως καταγγέλλουν μέλη της επιτροπής για την αξιοποίηση των παλιών στάβλων, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, χωρίς διαβούλευση και με συνοπτικές διαδικασίες, αποφάσισε να λειτουργήσει το κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών σε μια πυκνοδομημένη περιοχή.
 
Αντίθετα, τα άτομα που πρόσκεινται στον αναρχικό χώρο, τάσσονται υπέρ της δημιουργίας του κέντρου λαθρομεταναστών και αποφάσισαν έτσι να επιτεθούν στους κατοίκους της περιοχής.
 





















defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com