Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Χαμός στο ΠΑΣΟΚ με τα ερωτηματολόγια που έθεσαν ζήτημα ηγεσίας .....




Τον έντονο εκνευρισμό του Ευάγγελου Βενιζέλου έχουν προκαλέσει στελέχη της Κίνησης των 58, τα οποία διακίνησαν ερωτηματολόγια σχετικά με το μέλλον της κεντροαριστεράς αλλά και για τα πρόσωπα που θα ηγηθούν του νέου σχήματος.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που βρίσκεται στη Μαδρίτη για την Υπουργική Διάσκεψη για τη Σταθερότητα και την Ανάπτυξη στη Λιβύη και τη Βόρεια Αφρική, εξέλαβε την πρωτοβουλία αυτή ως κίνηση αμφισβήτησης του και άρχισε τα τηλεφωνήματα για να ανακαλύψει τους πρωτεργάτες της διαρροής των αποτελεσμάτων της έρευνας.
Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, οι 950 που συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο έδειξαν θετικοί σε συνεργασία της κεντροαριστεράς με το ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που έκανε έξω φρενών το Βενιζέλο. Η κατάσταση είναι σχεδόν εκρηκτική όμως και εντός των 58, πολλοί εκ των οποίων αμφισβητούν ακόμα και το κατά πόσο το εγχείρημα υφίσταται ακόμα.





























newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com