Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Η Αλβανία στα σύνορα της Κακαβιάς βαφτίζει τα Σκόπια ως «Μακεδονία» !!!




Συνεχίζει απτόητη τις προκλήσεις εναντίον της Ελλάδας η Αλβανία, καθώς στο συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς σε επίσημο τουριστικό χάρτη της γειτονικής χώρας, που αντικρύζει ο κάθε πολίτης όταν εισέρχεται σε αλβανικό έδαφος, η FYROM αναγράφεται ως... "Μακεδονία" (REPUBLIC OF MACEDONIA).
Πρωταγωνιστής αυτής της αθλιότητας που υποδαυλίζει τον εθνικισμό και τον επεκτατισμό στην ευαίσθητη περιοχή των Βαλκανίων είναι το ίδιο το αλβανικό κράτος και πραγματικά είναι απορίας άξιο, πως μέχρι σήμερα κανείς από το ελληνικό κράτος ή τους βορειοηπειρώτες στην Αλβανία δεν έχει διαμαρτυρηθεί και δεν έχει αναδείξει σε κάθε αρμόδιο φορέα το γεγονός.
Σε καθεστώς υποψήφιας προς ένταξη χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται σήμερα η Αλβανία, η οποία για λόγους διπλωματικής τακτικής παίζει τα δικά της παιχνίδια, εκβιάζοντας ουσιαστικά την Ελλάδα για το... αυτονόητο!
Το θέμα είναι ότι η εξωτερική πολιτική της χώρας μας -επί Βενιζέλου- είναι όχι μόνο ανύπαρκτη αλλά πραγματικά για τα... πανηγύρια!!!



aftonomi.gr



epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com