Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Ετοιμάζει πρόταση για επαναφορά των δώρων στους συνταξιούχους !!!




Στελέχη του οικονομικού επιτελείου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τρέχουν να κλείσουν όλες τις εκκρεμότητες για την παρουσίαση ενός οικονομικού προγράμματος άμεσα εφαρμοστέου και ρεαλιστικού.
Εκτός από την επαναφορά του κατώτατου μισθού στα επίπεδα προ κρίσης, πρόταση η οποία αποτέλεσε αντικείμενο διαβουλεύσεων με τους κοινωνικούς εταίρους μέσα στην εβδομάδα (ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΣΕΒ), στο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζουν πρόταση για αποκατάσταση των δώρων στους συνταξιούχους, με παράλληλη διεύρυνση των δικαιούχων ενός αυξημένου επιδόματος ανεργίας.
Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί στη ΔΕΘ θα παραμένει «ανοιχτό» μέχρι την τελευταία στιγμή, καθώς στην ηγεσία του κόμματος επιδιώκουν να έχουν απάντηση σε κάθε πιθανή εξαγγελία του πρωθυπουργού, που θα μιλήσει μία εβδομάδα νωρίτερα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Υπενθυμίζεται ότι η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα θα γίνει το Σάββατο στις 13 Σεπτεμβρίου, ενώ η συνέντευξη Τύπου θα γίνει την επομένη.


















defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com