Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Τα λεφτά τους "εδώ και τώρα" ζητάνε οι δικαστές και στέλνουν επιστολή διαμαρτυρίας στον Σαμαρά...





Τα λεφτά τους εδώ και τώρα ζητούν οι δικαστές όλων των δικαστικών ενώσεων με επιστολή τους στον πρωθυπουργό και στον υπουργό Οικονομικών, σημειώνοντας ότι έχει παρέλθει ο εύλογος χρόνος αναμονής που τους είχε δώσει η κυβέρνηση για την καταβολή των αναδρομικών τους.
Στην επιστολή τους αναφέρονται στην απόφαση του Μισθοδικείου με την οποία κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι περικοπές στους μισθούς τους από τον Αύγουστο του 2012 αλλά και στις συναντήσεις που είχαν τόσο με τον Α.Σαμαρά όσο και με τους υπουργούς Οικονομικών, οι οποίοι υποσχέθηκαν την επαναφορά τους στην προηγούμενη μισθολογική κατάσταση, αλλά και την καταβολή των αναδρομικών τους που "παρανόμως παρακρατήθηκαν" όπως αναφέρουν και "αντιστοιχούν στα διαστήματα από 1.8.2012 έως 31.12.2012 και από 1.1.2014 έως τις 30.6.2014.
Μάλιστα όπως αναφέρουν αν και πήραν στα χέρια τους σχέδιο υπουργικής απόφασης που προέβλεπε την επιστροφή των αναδρομικών σε δύο δόσεις εντός του 2014, πέρασαν 3 μήνες και η υπουργική απόφαση δεν έχει ακόμη εκδοθεί.
"Εν όψει των ανωτέρω, οι δικαστικές ενώσεις θεωρούν ότι έχει εξαντληθεί κάθε εύλογο διάστημα αναμονής για την τήρηση των συμφωνηθέντων και ζητούν την άμεση έκδοση (εντός του Σεπτεμβρίου) σύμφωνα με το σχέδιο" καταλήγουν οι δικαστικές ενώσεις.
















defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com