Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΠΙΚΑΙΡΟ--Κυβέρνηση προς στρατιωτικούς: "δεν θα πάρετε τίποτα χωρίς τη γνώμη της Τρόικα"....





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.
Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, σήμερα Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 13.00΄, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας με το νομικό σύμβουλο αυτής, κ. Γεώργιο Αντωνακόπουλο, παρουσιάστηκαν ενώπιον του Τριμελούς Συμβουλίου Συμμόρφωσης του Συμβουλίου της Επικρατείας, προκειμένου να ακούσουν δια ζώσης τις απόψεις της διοίκησης (Υπουργείου Οικονομικών) για τους λόγους της μη, μέχρι και σήμερα, συμμόρφωσής της στην υπ΄ αριθμ. 2193/2014 απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Ούτε ο Υπουργός Οικονομικών, αλλά ούτε και κάποιος εκπρόσωπός του, παρουσιάστηκε ενώπιον του ανωτέρω Τριμελούς Συμβουλίου, αλλά επιλέχτηκε η τακτική της υποβολής υπομνήματος. Το Τριμελές Συμβούλιο Συμμόρφωσης ξεκίνησε τη διάσκεψή του και αναμένεται η απόφασή του σε εύλογο χρόνο.
Ενδιαφέροντα σημεία του υπομνήματος, τα οποία και προσδιορίζουν την τακτική του Υπουργείου Οικονομικών είναι μεταξύ των άλλων: ".... Επισημαίνεται ότι οι απαραίτητες πιστώσεις για την αντιμετώπιση της προκαλούμενης δαπάνης από την εφαρμογή της ανωτέρω απόφασης του Σ.Τ.Ε. δεν έχουν συμπεριληφθεί στις προβλέψεις για το ύψος των δαπανών του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής (ΜΠΔΣ 2015 - 2018) .... Κατά συνέπεια, μετά από την οριστικοποίηση της δημοσιονομικής αποτίμησης όλων των πτυχών των εκδοθεισών δικαστικών αποφάσεων θα πρέπει το εν λόγω ζήτημα να συμπεριληφθεί μεταξύ των θεμάτων που θα τεθούν σε διαβούλευση κατά τη διάρκεια των συνεχών διαπραγματεύσεων, μεταξύ της Ελληνικής Κυβέρνησης και της Τρόικα, ...... προκειμένου να διασφαλισθεί η σύμφωνη γνώμη των εταίρων .... Λόγω του μεγάλου αριθμού των δικαιούχων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, απαιτείται να παρασχεθεί στη Διοίκηση επαρκής χρόνος για την αποτίμηση της δαπάνης για τα έτη 2012, 2013, 2014, 2015 - 2018 .....". Διαβάστε εδώ όλο το υπόμνημα του Υπουργείου Οικονομικών
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.
Οι εξελίξεις τρέχουν και αλλάζουν μέρα με τη μέρα. Σας προσκαλούμε να συσπειρωθείτε στις Περιφερειακές Ενώσεις Στρατιωτικών, για να δυναμώσει κι άλλο η ήδη δυνατή Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, γιατί το Φθινόπωρο που έρχεται θα μας βρει δυναμικά απέναντι σε όλους αυτούς που απεργάζονται σχέδια εναντίον μας.
Όλοι μαζί θα δώσουμε πολύ σύντομα ισχυρό μήνυμα.
















http://poes.gr/index.php/enimerosi/epikairotita/362-kyvernisi-pros-stratiotikoys-den-tha-parete-tipota-xoris-ti-gnomi-tis-troika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com