Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Χαρδούβελης: Δεν είναι δικός μου νόμος ο ΕΝΦΙΑ ...




Για δεύτερη φορά, αποστάσεις κράτησε ο Υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Γενική Συνέλευση των Κεντρικών Επιμελητηρίων Ελλάδος.
Ο υπουργός μετά από παρέμβαση του κ. Μίχαλου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι δικός μου νόμος ο ΕΝΦΙΑ. δεν θα απολογηθώ για αυτόν».
Αντίστοιχη ήταν και η τοποθέτηση του υπουργού στις αρχές Αυγούστου. «Έχουμε αναγνωρίσει πολλά λάθη που έχουν γίνει και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε» σχολιάζε σε ομιλία του στη Βουλή.
Εξάλλου και στην πρόσφατη τροπολογία με τις διορθώσεις για τον ΕΝΦΙΑ που κατέθεσε, ο κ. Χαρδούβλεης σημείωνε ότι : «Μέσα σε σύντομο χρόνο έγιναν πολλά. Υπήρξαν, όμως, αστοχίες στην εφαρμογή του νόμου. Το πρώτο σφάλμα που εντόπισα, επιχείρησα να το βελτιώσω άμεσα».


















defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com