Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΩΡΑ---Θεσσαλονίκη- Ξεκίνησαν οι πορείες – Στους δρόμους 4.000 αστυνομικοί ...





Ξεκίνησαν οι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις στο πλαίσιο των εγκαινίων της ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη.
Τουλάχιστον 4.000 αστυνομικοί έχουν πάρει θέσεις σε καίρια σημεία ενώ ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ παρακολουθεί από ψηλά.
Ειδικότερα, στις 18:00 ξεκίνησε η πορεία των πρώην εργαζομένων της ΕΡΤ από την οδό Αγγελάκη και στη συνέχεια θα ενωθούν με τη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο άγαλμα του Βενζιέλου.
Την ίδια ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην οποία θα παραστεί και ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, διοργανώνει το ΠΑΜΕ στην Πλατεία Αριστοτέλους.
Σωματεία και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς,σύμφωνα με το thesstoday.gr, θα συγκεντρωθούν στην Καμάρα, ενώ οι επιτροπές αγώνα κατά της εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στην Πλατεία Αγίας Σοφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com