Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

“Μαϊμού” ο λογαριασμός Αβραμόπουλου στο Twitter!!!





“Μαϊμού” είναι τελικά ο προσωπικός λογαριασμός που εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στο Twitter με… ιδιοκτήτη τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και νέο Επίτροπο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Δημήτρη Αβραμόπουλο, καθώς από το Γραφείο του διαψεύδεται η οποιαδήποτε σχέση, ενώ και οι διαχειριστές του πρόσθεσαν την ετικέτα “parody account”.
Ο λογαριασμός ξεγέλασε πολλούς, καθώς ήταν “politically correct”, με πρώτο λογαριασμό που ακολούθησε εκείνον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και στη συνέχεια άλλους των θεσμικών οργάνων της Ευρώπης, Ευρωπαίων πολιτικών καθώς και Ελλήνων πολιτικών και δημοσιογράφων.
Το πρώτο tweet που έγινε ανάρτηση (“Ο κόσμος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι συναρπαστικός”) δεν ξένισε, στη συνέχεια ωστόσο, οι απαντήσεις που έδινε σε επώνυμους άρχισαν να… πονηρεύουν.
Με κορυφαία εκείνη που έδωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου, ευχαριστώντας τον που έγινε ο πρώτος “ακόλουθός” του, σε αυτή τη νέα διαδικτυακή περιπέτεια.
Σημειώνεται ότι στον “μαϊμού” λογαριασμό του Δημήτρη Αβραμόπουλου είχε σπεύσει να ευχηθεί “καλωσόρισες” στο Twitter, ακόμη και ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com