Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

BINTEO---Ορκίστηκε ο μεγάλος νικητής των περιφερειακών εκλογών Θ.Καρυπίδης ...





Ο μεγάλος νικητής των περιφερειακών εκλογών της Ελλάδας, ο μοναδικός πραγματικά ανεξάρτητος υποψήφιος Θεόδωρος Καρυπίδης, ορκίστηκε διαβεβαιώνοντας ότι δεν θα προδώσει ποτέ αυτή την εμπιστοσύνη.
Σε ανάρτησή του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Καρυπίδης αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι: «Το κοινωνικό συμβόλαιο σήμερα γίνεται όρκος. Μετά την τελετή ορκωμοσίας και από την 1η του Σεπτέμβρη οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας με άμεση Δημοκρατία διοικούν τον τόπο τους».
Ο απερχόμενος περιφερειάρχης, Γιώργος Δακής, δεσμεύθηκε ότι «θα σταθούμε και στη νέα περίοδο αρωγοί στις προσπάθειες για την πρόοδο, την ευημερία και την ανάπτυξη του τόπου μας και της κοινωνίας μας».
Ευχήθηκε στον νέο περιφερειάρχη και τη νέα περιφερειακή Αρχή «μια πετυχημένη θητεία, αντάξια των προσδοκιών όλων των συμπολιτών μας».
Να υπενθυμίσουμε ότι  Θ.Καρυπίδης αρχικά είχε οριστεί υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μετά από μια πρωτοφανή αντίδραση της αμερικανο-εβραϊκής ένωσης ο ΣΥΡΙZΑ τον "καθάρισε" ως "αντισημίτη"!
Ο Θ,Καρυπίδης κατήλθε ως ανεξάρτητος υποψήφιος και "σάρω












defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com