Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Πτώση Α 7 Corsair: Το τηλεφώνημα του Δ. Αβραμόπουλου στον πιλότο ...





Άμεση ήταν η αντίδραση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος λίγη ώρα μετά την πτώση του Α 7 Corsair της Πολεμικής Αεροπορίας στην Κομοτηνή, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πιλότο, προκειμένου να ενημερωθεί για την υγεία του και να τον συγχαρεί για τις σωστές αντιδράσεις του.
Η Πολεμική Αεροπορία της Ελλάδας έχασε ένα αεροσκάφος, από μια σειρά των A 7 Corsair, όμως το ευτύχημα για τη χώρα είναι πως δεν θρηνήσαμε νεκρό, αφού οι άψογοι χειρισμοί του πιλότου απέτρεψαν την όποια τραγική κατάληξη μπορούσε να υπάρξει.
Ο κ. Αβραμόπουλος συνεχάρη τον πιλότο για τις αντιδράσεις του και πλέον αυτό που απομένει είναι αφενός η ολοκλήρωση της έρευνας για τα αίτια που προκάλεσαν την πτώση του αεροσκάφους, αλλά και η επίσπευση της διαδικασίας... απόσυρσης των «γερασμένων» Α 7 Corsair από το ελληνικό οπλοστάσιο.














































newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com