Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

2 ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Από τον τόπο της συντριβής του Α-7Ε στην Κομοτηνή ...







Μαχητικό Α-7 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, που εκτελούσε πτήση στα πλαίσια άσκησης συνεργασίας με μονάδες του στρατού, στην περιοχή της Ροδόπης, κατέπεσε το πρωί της Τρίτης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αεροσκάφος κατέπεσε λόγω τεχνικού προβλήματος που παρουσίασε ο κινητήρας του κατά τη διάρκεια της πτήσης.
Ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν στη διασταύρωση της Νυμφαίας, ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα της Κομοτηνής, αφού εκατοντάδες κόσμου έσπευσαν να δουν από κοντά τι είχε συμβεί.
Πολλοί ακροβολίστηκαν πάνω στους λόφους, για να δουν τους καπνούς από το αεροσκάφος. Η αστυνομία έκανε φιλότιμες προσπάθειες για να ρυθμίσει την κυκλοφορία.
Επί τόπου βρέθηκε η στρατονομία, ενώ ανώτερος διοικητής του στρατού έδωσε εντολή, λίγα λεπτά μετά την πτώση, να απομακρυνθεί ο κόσμος από το σημείο.


                   

                                       
























defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com