Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

"Και εγένετο μισθολόγιο"! Πυρετώδεις συνεδριάσεις επιτροπής μισθολογίου στο ΓΕΕΘΑ ...




Μπορεί ο Α/ΓΕΕΘΑ με μήνυμα στο twitter να είχε διαβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει καμία εντολή για επεξεργασία νέου μισθολογίου, ωστόσο, προχθές ,χθες στις 13.00 σε αίθουσα του ΓΕΕΘΑ συνεδρίασε η επιτροπή μισθολογίου!

Άλλη μία συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη την ίδια ώρα για την Παρασκευή. Στόχος ο Σεπτέμβριος ή το αργότερο ο Οκτώβριος να μας βρει με νέο μισθολόγιο στρατιωτικών. “Είναι προαπαιτούμενο της τρόϊκας” έχει διαμηνύσει το υπουργείο Οικονομικών . Στην ουσία το νέο μισθολόγιο “ισοφαρίζει” την απόφαση του ΣτΕ. 

Όπως έγραψε το Onalert θα προβλέπει σκληρές περικοπές στα ποσά που πρέπει να επιστραφούν στους στρατιωτικούς με βάση την απόφαση του ΣτΕ που θα φθάνουν ή και θα ξεπερνούν το 40%!

Στην επιτροπή μισθολογίου επικεφαλης είναι ο γραμματέας του ΥΠΕΘΑ Αντώνης Οικονόμου και συμμετέχουν όλοι οι κλαδάρχες οικονομικών των Γενικών Επιτελείων.

Το κλίμα στο ΥΠΕΘΑ είναι πλέον πάρα πολύ βαρύ , αφού η επίθεση που δέχονται οι Ενοπλες Δυνάμεις και το προσωπικό τους τις τελευταίες ημέρες είναι ασυλληπτη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com