Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

'Ανω κάτω οι Ένοπλες Δυνάμεις! Συνεδριάζουν εκτάκτως στρατηγοί και ναύαρχοι σε κλίμα "παραιτήσεων" ...



“Κόλαση” στα Γενικά Επιτελεία με το εφάπαξ . Στις 14.00 ο Α/ΓΕΣ είχε συγκαλέσει έκτακτο Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο. Αυτό είχε διαρρεύσει από χθες προκαλώτας τη δυσαρέσκεια του ΓΕΕΘΑ. Ίσως γι΄ αυτό αυτή την ώρα ο Α/ΓΕΕΘΑ συγκαλεί Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων. Και από τις 12 γίνεται Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο! Οι μόνοι που δεν έχουν ακόμη κινητοποιηθεί είναι οι πτέραρχοι στο ΓΕΑ!

Η νευρικότητα είναι εμφανής . Το κακό είναι ότι όπως προκύπτει από τις κινήσεις που γίνονται δεν υπάρχει κοινή γραμμή πλεύσης. Η απόφαση Μανωλά για ΑΣΣ ήταν σωστή και θα έπρεπε νωρίτερα κι όχι υπό πίεση να “στηριχθεί” και από τα υπόλοιπα Γενικά Επιτελεία.

Μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα από τέτοιου είδους συνεδριάσεις; Βεβαίως αλλά εξαρτάται από τις αποφάσεις που θα προκύψουν. Οι αποφάσεις μπορούν να προωθηθούν στην πολιτική ηγεσία και από εκεί στην κυβέρνηση η οποία δεν θα μπορεί να υποστηρίξει ότι…δεν κατάλαβε το μέγεθος της καταστροφής που επιβάλλει στις ΕΔ.

Σ΄ όλα αυτά προσθέτουμε τις πληροφορίες που θέλουν να υπάρχει πρόθεση παραιτήσεων ακόμη και σε επίπεδο αντιστρατήγων. 



















onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com