Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Κόρη βουλευτή κόλλησε τσίχλα στο περιστύλιο της Βουλής ,,,





Συζητήσεις και αιχμηρά σχόλια προκάλεσε η κίνηση της κόρης ενός βουλευτή του Κοινοβουλίου να «ξεφορτωθεί» την τσίχλα της σε μια κολόνα στο περιστύλιο της Βουλής.
 Όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», «βουλευτές κουβαλούν στη Βουλή και τα παιδιά τους, ενώ πολλοί έχουν χρίσει τους γόνους τους «επιστημονικούς συνεργάτες» για να μπορούν να μπαινοβγαίνουν ελεύθερα στη Βουλή.
Μερικές κόρες βουλευτών έρχονται στη Βουλή με 12ποντες γόβες, ακριβές τσάντες και με την τσίκλα στο στόμα. Όπως συνέβη την Πέμπτη το πρωί, όταν η κόρη ενός βουλευτή θέλοντας να απαλλαγεί από την τσίκλα της την... κόλλησε σε μια (ιστορική) κολόνα στο Περιστύλιο δίπλα από το άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου».


























newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com