Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Άρχισε ο Πόλεμος του Ιράκ! Πάνω από 2 εκατ. μετανάστες έτοιμοι να μπουν στην Ελλάδα ...




Kι ενώ αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ πάτησαν το κόκκινο κουμπί των πυραύλων κατά  των μαχητών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο έδαφος του Ιράκ, στην Αθήνα αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την πολιτική κόλαση.
Tα αμερικανικά πολεμικά θα απογειώνονται και από την Βάση της Σούδας μετατρέποντας την χώρα μας σε έναν από τους στόχους των τζιχαντιστών κι όχι μόνο.
Tο ελληνικό Χρηματιστήριο συντρίβεται με τον Γ.Δ. να φλερτάρει το -4%!
Πάνω από 2 εκατομμύρια μετανάστες από την εμπόλεμη ζώνη περιμένουν έτοιμοι να μπουκάρουν στο ελληνικό έδαφος.
Την ίδια ώρα οι Έλληνες αγρότες βρίσκονται σε απόγνωση.
Το ρωσικό εμπάργκο με απλά λόγια τους οδηγεί στην απώλεια των περιουσιών τους οι οποίες είναι υποθηκευμένες στις τράπεζες.
Μέσα σ΄αυτό το τοπίο το χυδαίο κράτος των κρατιστών και της διαπλοκής απαιτεί από τους πολίτες 7,6 δις ευρώ σε φόρους μέχρι το τέλος του χρόνου.
Μιλάμε για την απόλυτη παράνοια σε συνδυασμό την ασίγαστη επιθυμία της Μέρκελ για μπίζνες στην Ελλάδα με μπροστάρηδες τους ντόπιους ολιγάρχες.
Ενα τσιγάρο δρόμος μας χωρίζει από την απόλυτη κόλαση και το αιματοκύλισμα στους δρόμους.
Ακόμη και ο φονικός Ιός Έμπολα μοιάζει με πρωινάδικο της Ελένης Μενεγάκη με όλα όσα πρόκειται να συμβούν στην Κολομβία των Βαλκανίων της οποίας η κυβέρνηση επιμένει απροκάλυπτη να μοιράζει δουλειές στους νταβατζήδες της.











part from-http://kourdistoportocali.com/post/37203/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com